5

449 17 1
                                    

[Y/n P.O.V]

Je 16:45, Čítala som si knihu keď mi do izby prišla mama. Pozrela som sa na ňu bola upravená a pekne oblečená. Malá na sebe slabo-ružové šaty, ktoré jej boli po kolená a zlatý náhrdelník a perlové náušnice. Bolá veľmi pekná čím som sa na ňu usmiala


"Vyzerám zle ?" Opítala sa ma mama.

"Jasné že nie. Vyzeráš veľmi dobre." Povedala som stále s úsmevom a po pri tom som si sadla na posteľ a odložila knihu.

"Ďakujem Zlatko. Idem na večeru s tvojim otcom a bol by rád keby si šla z nami." Povedala s nádejou v hlase. Mňe sa vytratil úsmev.

"Ty vieš aká je moja odpoveď mama !" Povedala som zlosťou v hlase. Ona si povzdychla.

"Áno viem ! Ale urob to aspoň pre mňa ! Vždy sa na teba vypituje a mne to už pomalí lezie na nervy ! Urob to pre mňa , sľúbila si mi že pre mňa urobíš čokoľvek až po kým nebudeš mať 18 v teby si rob čo len chceš ! Ale teraz sa pekne oblečieš a pôjdeš so mnou a tvojim otcom na obed !!" Keď konečne dokričála tak som zostala zaskočená. Nikdy po mne takto nekričala až teraz.

"Obleč sa...čakám ťa dole" Povedala a odišla z mojej izby. Ja som hodila vankúš do dvier a nervózne si povzdychla. Šla som do šatníku a vybrala som si autfit.

Upravila som si vlasy a šla dole kde už na mňa čakala mama stále nasratá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Upravila som si vlasy a šla dole kde už na mňa čakala mama stále nasratá. Bez akéhokoľvek slova sme šli von a spolu sme nastúpili do auta. Mama si sadla za volant a ja na miesto spolujazdca. Mama naštartovala auto a šli sme do tej prekliatej reštaurácie.

[Jimin.P.OV]

P

o tom čo mi povedala Rosé tak som utekal do auta a šiel do otcovej firmy CEO Park. Auto som zaparkoval a šiel rovno do budovy. Každý na mňa prekvapené pozeral. Určite si hovoria čo robím tu. Väčšinou sa tu ukážem iba raz za rok a možno až za dva ale to je jedno. Keď som bol skoro pri jeho kancelárii tak tam bola jeho asistentka.

"Pán Park nemislím si-"

Skôr ako stihla niečo povedať tak som doslova vykopol dvere a videl jeho prekvapený viraz keď ma uvidel.

"Jimin čo sa stalo ?!" Povedal a ja som k nemu pristúpil bližšie a povedal.

"Kedy si mi to chcel povedať ?!" Povedal som celí nervózny zaťal čo on sa na mňa nechápavo pozrel.

"O čom to hovoríš-" nestihol som ani dopovedať pretože som zase zase začal kričať.

"Že sa Y/n vrátila !" Zakričal som na celú jeho pracovnú.

❤️My Sister is Just Mine !🖤[BTS FF]Where stories live. Discover now