Το μεγαλο νεο

1.9K 144 3
                                    

Νυχτωσε και οι προετιμασιες κορυφονονταν στο σπιτι της Ελσας καθως περιμεναν τους καλεσμενους των γονιων της .Η μαμα της λεγοταν Μαρια και ηταν μια γυναικα γεματη χαρα και ζωη ,με μακρια ξανθα μαλλια και μεγαλα καφε ματια .Ο πατερας της ηταν ο κυριος Στελιος....τι να πει κανεις για αυτον τον ανθρωπο.....γυναικας στα νιατα του που πριν να την γνωρισει την κυρια Μαρια καθε μερα ηταν με αλλη.Πανεξυπνος ,ψηλος με σκουρα μαυρα μαλλια και καταπρασινα ματια .Ηταν απο τα πιο αγαπημενα ζευγαρια.Κανενας δεν νομιζε οτι μπορει να τους χωρισει τιποτα.....μεχρι εκεινο το βραδυ.ολοι ειχαν μαζευτει και περιμεναν την μεγαλη ανακοινωση που ειχαν να κανουν.

Κ.Μαρια-Λοιπον αγαπητοι μου φιλοι και οικογενεια ...σημερα σας καλεσα εδω γιατι θελω να σας α ακοινωσω κατι που ελπιζω να μην χαλασει αυτο το ωραιο μας δειπνο....εμ...λοιπον (αρχισε να κλαιει τοτε)

Ελσα-Μαμα!Μαμα τι εχεις εισαι καλα?

Ανδρεας-Μαμα μηπως θες λιγο νερο?

Κ.Στελιος-Αγαπη μου το ξερω ειναι δυσκολο αν δεν μπορει δεν το λεμε.Δεν μπορω να σε βλεπω να κλαις ματια μου.

Κ.Μαρια-Οχι οχι ειμαι μια χαρα..Λοιπον ηθελα να σας πω οτι εχω καρκινο.Δυστυχως ειναι επιθετικος και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει και να μην επιζησω.

Ξαφνικα ολοι παγωσαν .Κανενας δεν μιλουσε σαμπως ειχε κανεις κατι να πει.Η Ξενια και ο Ανδρεας αρχισαν να δακρυζουν .Η Ξενια ετρεξε πανω στη μητερα της σπαραζοντας στο κλαμα.

Ξενια-Μην φυγεις σε παρακαλω .Μην μας αφησεις.

Ελσα-ΟΧΙ!(φωναξε και ετρξε σφο δωματιο της κλαιγοντας με αναφιλιτα)

Οχι οχι οχι οχι μαμααα...μαμακα μου μανουλα σε παρακαλω μην παθεις τιποτα χωρις εσενα πως θα ζησω .Δεν θα το αντεξω μαμα.Σε παρακαλω Θεε μου κρατα την ζωντανη ...μην μου την παρεις μακρια μου!

Εκεινη τη στιγμη χτυπησε η πορτα και μπηκε η μαμα της .

Κ.Μαρια-Μωρακι μου γλυκο,ψυχουλα μου ηρεμισε ολα καλα θα πανε .Στο ορκιζομαι θα πολεμησουμε και θα νικησουμε αυτη την παλιοαρρωστια μαζι!

Ελσα-Μην μας αφησεις!

Κ.Μαρια -Οτι και να γινει να ξερεις οτι ποτε δεν θα σας αφησω .Ειστε κομματι μου και αυτο δεν αλλαζει ακομα και αν παψω να υπαρχω.Αυτο να το ξερεις μπουμπουκακι μου .Η μαμα σας λατρευει και τον μπαμαπ που ωρες ωρες γκρινιαζει και αυτον τον αγαπαω.Και οσοης αγαπας τους κρατας διπλα σου.

Ετσι ειπε και αγκαλιαστηκαν......

Το παθος μου εσυTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang