Capitolul 6

5.5K 390 53
                                    

Pe drum, ne-am oprit intr-un parc. Eu si Adda ne dadeam in balansoare. Zayn, Derek si Amanda vorbeau si radeau.

"Nici nu sti cat de mult iubesc faptul ca putem fi prietene in continuare!"-ii spun Addei.

"Si eu! Totul s-a intamplat atat de repede! Ieri plangeam, acum rad si ma distrez! Iti multumesc!"

Zayn a venit la noi.

"Sara! Hai acasa. Trebuie sa te pregatesti pentru ca mergem la un interviu. Adda... tu ramai sa mai petreci timp cu noii tai parinti."

"Ok."-spunem amandoua.

Zayn m-a luat usor de sus, pentru ca Adda nu vroia sa ma lase jos, si eu mi-am incrucisat picioarele in jurul lui... ca o maimuta. Le-am facut cu mana si Zayn a plecat. Cand am ajuns la masina, el ma pus pe bancheta din spate si el s-a asezat la volan.

***

M-am imbracat intr-o rochita alba cu buline roz si m-am incaltat in niste pantofi crem cu lac. Dupa ce ne-am aranjat cu totii am plecat cu masina lui Harry.

-

Cand am intrat in cladirea imensa unde se tinea interviul, un nene... nu stiu de ce ii spun nene... ba da. Pentru ca asa mi-a venit. Am chicotit in sinea mea. Nu inteleg... parca sunt mai copilaroasa de cand sunt in preajma noii mele famili. In fine. Nenea ne-a condus pana intr-o camera. Acolo erau multe chestii. Un televizor destul de mare si... multa mancare, nu mai spun de dulciuri!

"Wi-Fi GRATIIIIS!" -tipa Harry.

"Uite cata mancaaare!"-spune Niall parca fiind intr-o transa.

Toate dulciurile acelea... pareau atat de bune! Dar... nu cred ca am voie sa iau. Nu sunt ale mele. Dar mi-e pofta! (exagerez? spuneti daca exagerez ca sa editez.) Cred ca ma pot abtine. M-am asezat langa Harry pe fotoliu.

"Ce faaaci?" -intreb.

"Dau un tweet."

"Ce e aia?"

"E o aplicatie pe nume Twitter si cand postez ceva se numeste tweet."

"Ahaaa."- m-am apropiat de urechia lui si am soptit destul de rusinata -"Pot sa iau ceva dulce?"

"Sigur ca poti scumpo! Astea sunt pentru noi!" -spune si ma pupa pe obraz.

"Oh. Merci!"

"N-ai de ce."

Ii arunc un zambet adorabil si ma dau jos de pe fotoliu. Am luat o ciocolata alba si m-am pus pe canapea langa Niall, care manca un Hot Dog si langa Louis, care se uita la Tv.

Brusc a intrat o doamna ca sa ne anunte ca trebuie sa ne prezentam in platou.

Ne-am oprit chiar atunci cand sa pasim pe scena. Un alt om a inceput sa numere invers de la 10.... Cand a ajuns la 1, am intrat pe scena urmati de tipetele fanilor si aplauze foarte puternice. Ne-am asezat cu totii pe 2 canapele. Eu cu Harry si Liam si restu pe cealalta. Inerviatoarea statea pe un fotoliu.

"Hei baieti!" -ii saluta.

"Hei!"- raspund ei.

"Vad ca ati adus o fetita. Cum te cheama dulceata?"

Deja mi-era scarba. Se vedea pe fata ei cat de prefacuta e!

"Sara." -spun neinteresata ca o lume intreaga ma vede.

"Ce nume frumos! Cati ani ai?"

"7."-acelasi ton. Stiu ca par o rasfatata, dar nu am chef sa am deaface cu alta prefacuta.

"Aha... Multi inainte! Deci Harry! E adevarat ca ai adoptat-o?"

"Da. Si nu regret! N-o voi  face niciodata."

"Dar pot sa intreb de ce?"

"Paai... m-a impresionat povestea ei!"

"Ma scuzati, dar aici nu am venit sa vorbim de viata personala a Sarei!" -a spus Louis

"Ai dreptate! Dar toata lumea e interesata! Am putea auzii povestea?"

Baietii au deschis gura ca sa comenteze, dar m-au vazut ridicandu-ma.

"Aici nu este treaba dumneavoastra. Viata mea personala ramane personala. Ok?"

"Da ce vocabular avem! Imi place de tine dulceata, dar asta e treaba de oameni mari!"

"Ceeee. Iti dau eu dulceata si treaba de oameni mari! Numai sa ajung la TINE!" -ma reped la ea, dar Niall ma prinde. -"Numa' asteapta-ma!!"- Ma zbateam ca sa scap si sa-i pot zmulge peruca aia blonda din cap! Tenesii lui Niall alunecau pe podea si pana la urma am scapat. M-am dus la spatele ei si am aruncat peruca, oamenii facand gura cascata. Femeia a inceput sa planga  de rusine si a fugit in culise. Baietii pareau si ei nervosi.... asa ca a venit si frica. Publicul a inceput sa aplaude si sa-mi scandeze numele. Am facut o plecaciune.

Harry s-a ridicat si m-a luat de mana. Ma tras pana in culise, baietii fiind in urma noastra. Nu i-am vazut niciodata atat de nervosi. Sigur mi-o iau. In ochi mi-au venit lacrimile. Harry ma tras de mana pana la masina. Nu vroiam sa-si dea seama ca ma ranea. Adica abea ce tianeam pasul cu el.

S-a pus la volan, eu ramanand sa ma urc la Niall in brate. El nu parea furios. Mi-am intors fata la geam cand am simtit o lacrima scurgandu-se pe obrazul meu. Niall a vazut-o  asa ca mi-a sters-o si m-a imbratisat.

-

Cand am ajuns in fata casei am coborat cu totii Harry ramanand ca sa parcheze. El parea sa fie singurul care era nervos. Restu le trecusera. Am intrat in casa asteptand sa vina Harry ca sa terminam odata. Cand a intrat...

"Sara. Du-te in camera ta si asteapta-ma... va trebui sa discutam."

N-am mai stat la discutii am fugit in camera mea si m-am aruncat in pat. M-am pus cu spatele la usa si fata la geam.

Am auzit usa deschizandu-se si un oftat. Lacrimile au inceput sa curga din nou de frica.

"Sara. Intoarce-te cu fata la mine!" -asta am facut

"Harry! Imi pare rau pentru ca te-am facut de ras! Nu am vrut decat sa le dezvalui oamenilor cat de prefacuta e si..." -ma intrerupe si se aseaza langa mine.

"Te rog sa nu mai plangi! Nu-ti fac nimic rau. Nu te-as putea certa niciodata! La bataie nu apelez niciodata, decat daca e nevoie sa te apar! Vreau doar sa sti ca esti mica si nu era nevoie sa creezi nebunia aia. Se putea rezolva civilizat."

"Te rog frumos sa ma ierti!" -am spus incercand sa-l cuprind intr-o imbratisare, dar mainile mele erau destul de mici si nu am putut sa-l cuprind calumea.

"Nu as putea sta suparat pe tine niciodata!"- spune si imi raspunde la imbratisare, dupa care imi da un pupic pe crestetul capului.  Am stat asa cateva momente, dar dupa a inceput- "Ti-e foame?"

"Da, dar as prefera sa dorm putin mai intai!"

"Bine. Somn usor!" -imi mai da un pup, dupa care iese din camera. M-am  schimbat in pijamale si m-am aruncat in pat cu ursul meu in brate.

*Am incercat sa-l fac mai lung pentru ca am intarziat atata, dar wi-fi-ul meu e stricat si am incercat sa fur hospot de la tata pt ca el are net pe telefon.

PENTRU CEI CARE CITESC 'LIVING WITH MY COUSIN ' :

In ultimile capitole postate am gasit o gramada de greseli. Promit ca le voi corecta dupa ce wi-fi-ul va fi reparat.

Va pup si va iubesc! ♥÷>

Nico :*

In cautarea tatalui meu... (Harry Styles FF) -In curs de editare!-Where stories live. Discover now