Kapitel 1

5 0 0
                                    


Folk trodde att hon var blyg att hon var för rädd för att prata med någon det dom inte visste var att med hennes tystnad så bad hon om hjälp hon ville ha hjälp men ingen ville hjälpa henne. Alla hade övergett henne sen den stunden hon föddes ingen ville ha henne hon var oönskad i denna värld. Hon stod i kassan ensam men ett leende fast klistrad på sitt ansikte folk gick förbi henne medans dom beundrade hur vacker hon var vissa stod kvar lite längre bara för att få en glimt på henne. På utsidan så var hon så vacker så naturlig hon såg ut som en ängel men hennes insida var något hon inte kunde prata om det fanns ingen mening med ha hjärta om ens hjärta var brusten i tusen bitar. Över allt såg hon människor men ingen mänsklighet. 

Hon frågade sig ofta om det var värd att stanna kvar hos honom även om han var anledningen till hennes smärta. Hennes pojkvän var en efterlyst man som dom flesta poliser i stan var efter han hade gjord många misstag men att misshandla henne var inte en av han njöt av att se henne ha ont att se henne blöda han hjälpte henne aldrig han bara lämnade henne där  som om hon inte betydde något för honom men i försäg så betydde hon ju inget för honom hon var bara en berika i hans spel som han väl visste hur han skulle använda och hon hade inget val mer än att lyda. 

Chungha hade vaknat tidigt på morgonen så att hon kunde bli klar med alla sysslor hon hade innan hon kunde gå till hennes jobb hon hade två jobb hon hade inte riktigt något val mer än att lyda så när han hade sagt åt henne att skaffa sig ett till jobb så att hon kunde betala tillbaka alla pengar han var skyldig dom andra gäng medlemmarna så hade hon inte riktigt något val än att börja jobba på den lilla kafeterian som låg lite längre bort. Hon stod och dukade fram maten när han kom ner ifrån hans rum med en tjej gåendes bakom sig hon hade inte riktigt fattat varför alla tjejer verkade vara så attraherade av honom. Han var ett monster han torterade människor för sitt egna nöje han dödade folk för att han tyckte att han var rolig. Han hade till och med förrådd hans egna medlemmar för att kunna bygga upp allt han har. Han använde henne för att kunna stå där han står idag. Han tog allt ifrån henne allt utom hennes bröder dom övergav henne med honom dom trodde att han var den rätta för henne men när hon insåg att han kunde skada dom lika mycket som han hade skadat henne så släppte hon taget om dom hennes två älskade bröder. En vacker dag skulle hon möta dom igen hon kunde känna det. Det kanske inte var idag och det kanske inte var imorgon men en dag en vacker dag skulle hon lämna denna monstret och träffa någon hon älskar. Hon ville bli kär hon ville veta hur det kändes att bli älskad. Hon ville se världen utanför denna hus och jobbet. Hon ville veta hur det kändes att le på riktigt att skratta utan att behöva låtsas något. Hon ville veta hur det kändes att ha vänner att kunna gå ut utan att någon slog henne utan att någon låste in henne i ett rum för att hon inte lydde. Hon ville se hur gatorna såg ut på nätterna hon ville veta hur det kändes att dansa i regnet utan att ha någon skrikandes efter sig. Hon ville veta hur det kändes att använda sina egna pengar. Hon ville se allt annat än mörker hon ville känna allt annat än slag men det ä nog det ända hon skulle se och känna mörker och slag. 

Men inte visste hon att allt skulle bli så komplicerat.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jan 02, 2020 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Can It WorkDonde viven las historias. Descúbrelo ahora