Дженсън Екълс 🔞

947 14 2
                                    

Беше деня, в който с Дженсън щяхме да вечеряме с родителите ми. С него бяхме от 3 години заедно, а още се притесняваше от родителите ми.
Почти бях готова, когато Дженсън влезе в стаята. Обърнах се и го погледнах. Той ме огледа от глава до пети и се усмихна. Започна да се приближава до мен. Хвана ме през кръста и ме допря до себе си, след което ме прегърна.
-Много си красива. - каза той.
-Защо си мисля, че го казваш само защото съм полугола? - повдигнах вежди.
-Не.. Наистина.. Си много красива.
-Щом казваш. Хайде сега излез да се облека и да тръгваме.
-Ммм.. Първо искам да ти дам един аксесоар. - усмихна се подло.
Извади от джоба си една кутия и ми я подаде.
-Няма да го махаш, докато не ти кажа. - каза той и излезе от стаята.
Отворих кутията. Аа, не.. Не! Не! Не! Беше мини вибратор. Не можеше да иска това от мен. Все пак щяхме да ходим при родителите ми.
Замислих се, но знаех какви щяха да са последствията, ако не си го сложех. Затова направих какво ми каза.
---След половин час---
Вече бяхме при родителите ми. Седнахме на масата и започнахме да вечеряме. Баща ми не спираше да задава въпроси на Дженсън сякаш го виждаше за първи път. Някои даже се и повтаряха.
Взех чашата си с вино и точно преди да я допра до устните ми, усетих вибратора. Цялата подскочих и улях роклята си с вино. Стиснах сакото на Дженсън и го погледнах злобно.
-Миличка, добре ли си? - попита мама и веднага скочи от стола си.
-Да, добре съм.
Оставих чашата на масата и се изправих.
-Това няма да излезе. - добави баща ми, отивайки от чашата си и посочвайки петното на роклята ми.
Извъртях очи.
-Ще отида да се преоблека. Мисля, че тук имам някакви дрехи. - казах аз, тръгвайки към стаята ми.
Качих се горе и започнах да търся мои дрехи. Гледах уж да не пренасям всички дрехи в новата ми къща и бях сигурна, че имаше нещо тук.
След ровичкането сред всички човали с ненужни вещи успях да си намеря дрехи. Съблякох роклята си и точно в този момент вратата ми се отвори. Погледнах рязко натам и видях Дженсън. Затвори вратата, заключи я и се обърна към мен. Щом ме видя се усмихна.
-Оо, ти даже вече си готова. - тръгна към мен.
-Какво? - погледнах го объркано.
Застана пред мен и ме бутна на леглото.
-Дженсън, нашите са долу.
-Знам, за това трябва да сме бързи.
Намеде се и заби устните си в моите. Докато ме целуваше започна да разкопчава панталона си. Свали го набързо. Изправи се. Свали вратовръзката си. Хвана двете ми ръце и ги завърза за леглото с нея. Свали бельото ми. След това и неговите боксерки. Хвана ме и с едно движение влезе рязко в мен. Извиках, но веднага съжалих. Движеше се толкова бързо. Опитвах се с всички сили да не викам, но ми беше страшно трудно. Дърпах вратовръзката му много силно и имах чувството, че скоро време ще я скъсам. Стисках зъби, хапех устните си, но това не спираше стоновете, които излизаха от устата ми. Направи още няколко тласъка и свърших.
-Дженсън! - изстенах шумно, извивайки тялото си.
След малко и той свърши. Излезе бавно от мен. Изправи се до леглото и започна да се оправя. Аз все още лежах на леглото завързана и опитваща се да успокои тялото си от възбудата.
Дженсън се наведе над мен и взе вратовръзката си. Сложи си я и тръгна да излиза.
-Чакам те долу, слънце. - каза той усмихнат и излезе.

🔥Dadsprincess's fanfictionsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin