te iubesc

50 3 2
                                    

Aceasta carte este scrisă de heterolumina

Pentru început, nu ai descriere, ceea ce pentru o carte nu prea este avantajos. Din descriere cititorii își fac o mică idee despre carte. Dacă nu știi ce să  scrii la descriere, ai putea pune acel citat al lui van Gogh, pe care îl ai pe coperta sau sa spui ce înțelegi tu prin aceste două cuvinte( te iubesc), ce inseamna ele pentru oameni, sau ce inseamna sentimentele de dragoste si cum se exteriorizează. Sper ca înțelegi ce vreau sa zic.

Coperta...sincer nu prea atrage foarte mult. Poti lasa pur si simplu acea pictură de van Gogh, dar fa-o sa arate ca o coperta de carte.

Imi plac poeziile tale, au structura poeziei moderne, dar trebuie sa fi atenta la virgule și mai pune punct din când în când, nu numai la finalul poeziei. Ar fi bine sa începi cu litera mare, fiecare vers, arata mai bine.

La ultimul capitol ,,d", ai grija pentru ca ai doua tipuri de scris, adică la început ai tot textul pe mijloc, după este aliniat numai în stânga și după îl ai din nou la mijloc. Decide-te cum sa fie. Eu zic pe mijloc :)

Capitolele, parca pot si denumite si altfel, nu cu litere în ordinea alfabetică, mie sincer nu imi prea place. Poti pune ,,1.",  ,,capitolul 1" sau nu stiu ceva sa descrie acel capitol intr-un cuvant sau doua.

Sfatul meu este sa te gandesti cum ai vrea sa arate cartea ta, atunci când este pe raftul unei biblioteci. Când o privește cineva sa stie de cine e scrisă, cum se numeste si cel mai importat sa fie atras sa o citească. Tu ai o carte foarte buna, cu potențial pe măsura, dar estetic, mai trebuie putin lucrat.

Plata este follow permanent mie si grupului, voturi si parere la cartea mea ,,Cariera dragostei".

Cu mult drag,
-Hemera-

Critici și SfaturiWhere stories live. Discover now