Capitolul 1: Alone with you

661 22 180
                                    


woodizz/yunho

Ți-ai spus mereu că nu o sa te lași prinsă într-o relație toxică, și credeai că ai găsit în sfârșit perfectă cu care urma să faci... pasul cel mare. Yunho era tot ce ți-ai fi putut dori la un partener, dar oricât ai stat cu el, nu ai știut nicodată care e varianta adevărată a iubitului tău.

Bineînțeles, la început totul a fost lapte și miere: priviri pe furiș, săruturi furate, întâlniri nocturne... Îl puteai citi ușor pe brunet, puteai vedea în ochii lui ce simțea.

Mereu ați fost voi doi, mai era loc și de alții în ecuația voastră. Și totuși, nu era asta cam plictisitor? Într-o seară și Yunho și-a pus această întrebare. Tot în acea seara a găsit și răspunsul: da era, de fapt, plictisitor.


***

Singurul zgomot din sufragerie era cauzat de filmul pe care îl vizionați: o comedie romantică. Nu era genul tău dar era un mod destul de bun ca să vă petreceți timplul. Plus că în ultima vreme nu prea ați petrecut timp unul alături de altul, exceptând momentele intime dintre voi. Aveai senzația ciudată că doar în acele momente Yunho era implicat cu adevărat, dar încercai mereu să te convingi opusul.

De la inceputul filmului ai sesizat că brunetul avea în minte altceva, de aceea nici nu ai putut fi prea atentă la ce se petrece. Se juca constant cu marginea tricoului tău, parcă fiind nerăbdător să treceți și la alte lucruri. Ai decis să ignori și asta, deoarece nu ți-a propus nimic încă, deci nu avea rost să tragi concluzii pripite...

La un moment dat ii simți respirația oe gâtul tău, lucru care te face să înghiți în sec. Începu să lase săruturi în zone oarecare, iar mâna lui a pătruns până la urmă sub tricoul tău.

- Nu ai vrea să mergem în dormitor? întrebă el în timp ce trasă linii invizibile pe abdomenul tău.

Continuă tu...

love me harder; woodizz roleplayМесто, где живут истории. Откройте их для себя