Homecoming Ve Homemade Suit

31 2 0
                                    

İşte herşeyi değiştiren o 2 Kostüm.

İnsanlar genellikle spiderman denildiğinde akıllarına gelen şeyler tom holland değilde diğer  eski Örümcek adamı canlandıran karakterler çünkü o zamanlarda ünlü oldu aslında spiderman,herkes onu öyle tanıdı genellikle akla diğer oyuncular gelir bu yüzden.

Ama şunu söylemeliyim ki Andrew garfieldi spiderman olarak izlemek gerçekten keyifliydi ve çok eğlenirdim şahsen. Tom Holland'da örümcek adama çok uygun bunda şüphe yok. Her neyse konumuza gelicek olursak bu 2 kostüm tasarımı gerçektende çok hoş ben ikisinide çok seviyorum spidermanin alaycı tavrını mı desem işte,Onu çok iyi yansıtıyor.Bence Bi örümcek adamın kostümü çok resmi olmamalı.

Homecoming kostümüne baktığımızda daha sade çizgiler ve renklendirme görüyoruz bu Örümcek Adamı biraz daha modernleştirmiş diyebiliriz ve küçülüp büyüyebilen gözleride ona birazda agresif bir görünüş katıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Homecoming kostümüne baktığımızda daha sade çizgiler ve renklendirme görüyoruz bu Örümcek Adamı biraz daha modernleştirmiş diyebiliriz ve küçülüp büyüyebilen gözleride ona birazda agresif bir görünüş katıyor. Örümcek logosu biraz daha küçültülmüş ve bu kostümü çok güzel gösteriyor. Onun dışında eski kostüme göre mavi yerler biraz daha az var daha çok kırmızı bi tasarım göz önünde ve siyah çizgiler ile detaylandırılmış,buda kostümü çok güzel yapmış şahsen.

 Onun dışında eski kostüme göre mavi yerler biraz daha az var daha çok kırmızı bi tasarım göz önünde ve siyah çizgiler ile detaylandırılmış,buda kostümü çok güzel yapmış şahsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Homemade kostümüne gelirsek nedense bu kostüm en sevdiğim 5 kostümden biri diyebilirim. Örümcek adamın diğer ezik kostümlerinin aksine biraz daha bişiye benziyor diyebilirim ve renkleri dengelemeleri,kapşonları ve gözleri kostümü çok mütevazi göstermiş, web shooters burda biraz daha göz önünde ve buda kostüme güzel bi detay eklemiş.

 Örümcek adamın diğer ezik kostümlerinin aksine biraz daha bişiye benziyor diyebilirim ve renkleri dengelemeleri,kapşonları ve gözleri kostümü çok mütevazi göstermiş, web shooters burda biraz daha göz önünde ve buda kostüme güzel bi detay eklemiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Far from home kostümü için küçük bişiler söylemek istiyorum. Homecoming tasarımı ile aynı aslında, sadece bi kaç renk değişikliği var ama şunu söylemem gerekiyor ki örümcek adam kostüm tasarımlarında örümcek adama siyah çok yakışıyor hele ki başka güzel renklerle küçük detaylar eklersek harika oluyo buna başka bi kostümde değinicem o zaman anlicaksınız demek istediğimi.

Spiderman Köşesi / Kostümler.Where stories live. Discover now