4

2.3K 84 46
                                    

Dupa ce pleaca,eram hotarat sa merg sa imi fac ceva de mancare daca tot m-au trezit,dar soneria suna,facandu-ma sa ma indrept inapoi spre usa deschizand-o si lasand la iveala un tip inalt,la costum negru si ochelari negri.

-Stapanul ma rugat sa iti dau asta.

Am luat-o iar acesta a plecat fara sa mai mai spuna ceva.Am intrat inauntru,deschizand cutia unde am dat de un biletel.

"Poarta asta pe sub haine"

M-am imbracat cu ea...a-asta e prea j-j-jenant.Era o pereche de chilotei de dantela de fete,ciorapi lungi pana la coapse albi sus avand o fundita roz, si o bustiera de fete.Ahhh nu pot purta asta.Am luat pe dedesupt o pereche de treiling si un hanorac.Soneria a fost auzita,mergand la ea am deschis-o, CEO statea in pragul usi ai casei mele.L-am poftit inauntru,asezandu-se pe canapea.

-De c-ce mi-ati dat a-as-astea?

Ma tras de mana punandu-ma in poala lui.

-Sti ca am zis sa fi o pisica cuminte?

-Mhm.

-Atunci sugei lui daddy degetele.

-C-cum?

-Sau vrei sa fi pisicuta rea?

Daca nu fac asta cine stie ce va face.Poate ma va concedia sau mai rau va dezvalui lumi ca am facut aceste acte si boi fi criticat ca fiind o curva.De ce vrea sa se joace cu mine?Am 21 de ani,iar el are 19!Ar trebui sa aibe o iubita!

-Mhm...pisicuta vrea pedeapsa?

-Dl.presedinte. de ce va jucati cu mine?Ce vreti de la mine?Aveti 19 ani,iar dumneavoastra faceti avansuri sexuale unui angajat de al vostru de 21 de ani.As dori daca va rog sa incetati.Nu vreau ca mai incolo sa regret.

-Nu ma joc pisoi,ingeras vei intelege totul la un moment dat.Eu stiut,dar tu vad ca nu iti aduci aminte.

-Vreți cumva sa ma îndrăgostesc de dumneavoastra ca mai apoi sa va bateti joc de mine?!

Mi-a prins obrajii,fiind nervos.

-Nu vreau sa ma joc cu tine!Te vreau pe tine sa devii numai al meu!

-Dar sunt destui baieti in lumea asta.De ce eu?!

-Vei intelege pisoi.De data asta ca mai enervat te iert,dar data viitoare vei primi o pedeapsa.Acum aratai lui daddy.

Am stat putin pe ganduri,apoi mi-am dat hainele jos lasand tot ce mi-a dat.

-Ati spus ca ma veți duce undeva...

-Pai te voi duce.Vei sta la mine de acum inainte.Majordomul meu Qing va veni sa te ia de la munca si sa te duca,o perioada de timp.

-D-dar...eu...

-Si cu asta am incheiat.Acum am ceva pentru tine.

Spune si coate ceva roz dintr-o cutie.Era ceva oval avand un fir si la capat era un dop.

-Ce e aia?!

-E un vibrator micut...dar are o putere mare.Noi cei daddy il numim vibrator pervers sau cum mai zic si alti joaca lui baby.Acum fi un baby cuminte si lasama sa til pun.

-N-nu...

Am vrut sa fug,dar ma prins de mana arucandu-ma pe canapea.Mi-a legat mainile cu cravata lui,apoi mia dat jos chilotei.A scos o sticluta mica punand-o la intrarea mea,apoi am simtit cum ceva rece era inauntru.

-Ah....

A presat vibratorul inauntrul meu pana a intrat bine,cu tot cu fir care era mic,plasand dopul pentru a simti o putin cam mare.

-Acum sa vedem cum functioneaza.

Spune si pune o perna lasandu-ma pe ea,penisul meu stand de fapt pe ea.Am simtit dintr-o data ceva cum vibrează inauntrul meu,facandu-ma sa gem.Recunosc ca incepe sa se simta bine,am simtit cum puterea creste mai mare asta facandu-ma sa ma uit peste umar la Wuxian.Avea un ranjet pervers pe fata sa,am observat in mana lui o telecomanda,apoi simtind cum merge si mai repede facandu-mi soldurile sa se miste.Penisul meu a devenit erect,vroiam sa ma eliberez asa ca m-am frecat de perna incepand sa gem din ce in ce mai mult din cauza chestiei aleia care sincer aduce o mica placere.Am fost tras de mana si pus in poala lui unde am simtit o erectie.Mi-a presat fundul de erectia lui facandu-ma sa simt dopul de la intrare.A inceput sa imi miste soldurile impreuna cu mine pentru a il aduce la eliberatie.Mi-a prins penisul erect incepand sa il frece.

-Sti ca fundul tau e mai mare ca unei fete?Serios.Daca iti prind fundul cu o mana ivi va trebui 5 pentru o parte.

Am inceput sa ma irosesc,dar nu doar de la ce a spus,senzatia naucitoare de bine si de eliberare.

-Ah..mhm...

Wuxian ma prins de dupa cap incepand sa ma sarute muscandu-ma de buza si incepand un duet cu limba.Imi venea sa gem atat de tare in momentul ala,sa indepartat moment in care sa impins cu putere damdu-ne amandoi drumul.A oprit chestia,sunt atat de obosit incat adorm in pozitia asta.

My pet (boyxboy)Where stories live. Discover now