-bebek yapmak -

2K 53 35
                                    

Yoongi.

Jung-kook ile yemeğimizi yedikten sonra eccaneye gittik ve
O testten iki adet aldık.(hamilelik test i) ben kolonyağ ve dudak nemlendirici diye tutturunca onlarıda aldık.
Arabaya bindirdi jungkook. Ben sadece yürüyyebiliyordum, o kucağına alıp oturtturdu.

"Iğhm." Dedim, jungkook ise " acıdı mı güzelim? " dedi.
"Yok ben zewkimden acıyla inledim dimi?" Kıkırdayıp şunları söyledi bana, "lakin sen böyle güzel inlerken benim azmamam mümkün değil" dediklerine karsı '  :()  ' kala kaldım. Ve sunuu söylemeyi tercih ettim. " höşt lan götümü hissetmiyorum saten. "  dediklerime gülüp yanağımdan öptü. Bende sarıldım. " eşek ㅋㅋ arkadaşım eş arkasasım şek arkadaşım eş-şekㅋㅋㅋ "  dediklerime jungkook da gülüp sarılıp sırtımı okşadı.

Eve geldiğimizde: "jung-guggaahh açım yemek yap" derim. Jungkook ise " tamamm sen nereye gidiyorsun hm o don ne öyle tam böyle şaplak atıp öpmelik bir popisin var" dedi takmadan " ben banyo yapacağım izninle " dedim. Kucağına alıp yanağımdan öpüp, "yemek hazır saten bende seninle yaparsam olur." Dedi ben ise " nE höst sikersin simdi cekemem" dediğim seye gülüp sırtımı okşadı. " merak etme öyle bisi olmaz " dedi.  Gülüp sarıldım.  " tamam o zaman hadi gidelim "

Banyoda: jungkook beni masaya oturtup üstümü çıkarttı yavaşca. "Bende seninkini cıkartcam o zaman tamam mı?"
Dedim kıkırdayıp " tamamdır komutan " gülüp yanağını öptüm. "Ama yaa hep yanağımdan opüyorsun " dedi ben ise,  " yiah ben milleti hic öpmüyorum amabsen öptüğüme dua et tamam mı? " dedim ve jungkook bana " ama o millet iste ben senin kocanım . Yani bir fark ım var." Dedi ve dudisime hafif bir öpücük kondurdu. Yanaklarım adeta kırmızı soğana dönerken jungkook gülmeye başladı.
"Yiah dövcem ama yiaaa 🥺🥺🥺" jungkook bana bakıp güdü tekrar tekrar. Birden gömlegini yırttım. (çıkartmak amacıyla) jungkook " OoooOOOOOoooooOoo minik kedi kükredi ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ gel gel tamam gülmryeceğim" dediğinde onun çıplak ama bir o kadarda hos kokan göğüsüne yaslandım. Jungkook benim saçlarımı okşayıp öptü. Ben " hadi banyo yapalım junggo uykum geldi senin yüzünden sate-!(esnerim) jungkook gülümseyip yanağımdan öptü. Kucağına alıp jakuziye girdik.

"Burası harika jungkook. Ne ara hazırladın? "Diye sordum

 Ne ara hazırladın? "Diye sordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Icinde bulundukları jakuzi)

Jungkook yanağımdan öpüp "hazırlarım ben karıcım ㅋㅋ"
Gülüp kopardığımı fark ederim. "Dudakların.. parlıyor jungkook-ah " dedikten sonra jungkook " öpmek istersen
Çekinme karıcım;) " dediğinde ben " gercekten miii?" Merakla sorarım. " e tabikide çekinme güzelim " dediğinde dudağına hafif hafif öpücükler kondurmaya baslarım bu zamanla öpüsmeye döner sonradan inleyerek öpüsmeye.
"Iğhhm jung-gug ahh" jungkook popoma dokununca inlemelerim artar. "Söyle kedicik agh" ben tepinince jungkook inleme kaçırır ağzından. Öpmeye baslayıp sürtünürüm. Jungkook un dudaklarının arasından
" bu kedicik seni iatiyor babacık bu kediciği k kabul e et a AĞHHH" jungkook ben ne olduğunu anlamadan sokmuştu aniden. Acıyla inlerim. popomun deliği alışınca, zıplamaya başlarım.....

Söz Konusu Bir Bebek!Where stories live. Discover now