effe voorstellen

3 1 0
                                    


Hoi alle maal ik dacht dus laat ik effe iedereen voostellen. Laten we beginnen met mijn èèn eigen tweeling zus Emma echt een schat van een meid alleen zij kan nog al verleegen doen dan heeft ze van mamma. Ik heb dat totaal niet hoor zij is  heel creatief en kan goed teken en houdt van muziek wij doen alle bij aan voetbal en zitten in het meiden team echt supper gezzelig. Dit is mijn zus dus.

Dan hebben wij ook nog mijn liefste vriendje max ik ben echt dol op hem en hij op mij. Mijn zus zecht dat wij later gaan trouwen en dat het waren liefde is. Dat denk ik ook hoor alleen ik geloof nooit zo in waaren liefde. Zou het echt bestaan? Ik weet het niet. ik zeg altijd van niet maar stiekem hoop ik natuurlijk van wel! 

Dan hebben wij nog Thomas mijn beste vriend. En hij is heel goed in voetbal en hij zit bij Max in het team. Alleen Thomas is aanvoerder aan daar kan Max echt boos over doen. Ik denk dat ie jaloers is  maar dat boeit Thomas nooit zoveel als Max zo boos is. Tja over Max zegt Thomas altijd tegen mij dat ik beter verdien dat zegt hij omdat Max nog al boos kan worden. Hij heeft vaak gevechten op school maar ook op het veld. Soms wordt Max ook erg boos op mij  alleen ik zie dat nooit gewoon omdat ik blind ben door de liefde naja niet echt eigenlijk dat doe ik altijd net als of ik wil niet dat anderen mij verdrietig zien  over dat hij zo boos is de enige persoon die mij mag zien huilen en heeft zien huilen is dus Thomas.

Ik denk dat dit wel de belangerijkste personen waren die ik kon voorstellen aan jullie. Alleen mijzelf nog ik ben Valerie ook wel de andere helft van Emma mensen houden ons moeilijk uit elkaar. Ons kunnen ze alleen uit elkaar houden aan onze kleding stijl. Emma kleed zich meestal nog al lichte roze pastel kleuren en rokjes enzo en haar twee staartjes. Ik kleed mezelf totaal anders vaak stoeren jeans en loop op sneakers met een hoodie. Ik ben totaal niet creatief ik ben een stuk beter in sport daarom ben ik denk ik ook de aanvoerder van ons team de MO-15. Emma zit meestal op de bank ze zit veel liefer te studeren. Daarom doet zij denk ik ook havo ik niet ik zit op de mavo ik kan havo wel maar heb er gewoon geen zin in. Soms ruilen emma en ik wel van lessen en kleding dan de enigste die ons uit elkaar kan houden zijn onze vrienden naja meestal dan niet altijd de docenten ook niet hoor zelfs niet de voetbal coah. Maar dit ben ik dus! late we beginnen met ons verhaal.




wegestuurdWhere stories live. Discover now