TAMAMDIR

562 19 0
                                    

Hızlıca sokaktan çıktım ve zeyneplerin evine doğru yola koyuldum.

Oraya vardığımda kapıyı çalmak için en az 15 dk cesaretimi toplamam gerekti. En sonunda kapıyı çalfığımda açan kişi masaldı. " aa hoşgeldin ca-can candı dimi ?"D

"evet can. Hoşbuldum zeynep evdemi acaba ?" sorduğum soruya cevap veremeden arka taraftan zeynebin sesi geldi" masal kim gelmiş?" masal sanki bir şeyi hatırlamış gibi aniden bana döndü ve " geçsene içeri" dedi. Bende içimden sonunda diyerek oturm odasına doğru yürümeye başladım.

Zeynep beni görünce şaşırsada anında toparlanarak " aa can hoş geldin" dedi. Ama sesinde bir yapmacıklık vardı sanki. " ee hoşbuldum zeynep canım sıkıldı da seni görmeye geldim" zeynep yine yapmacık bir gülümsemeyle" yaa iyi yapmışsın ee sen keremle buluşmıycak mıydın?" heh  işte beklediğim soru geldi sonunda " ya öyleydi de onun bir işi çıktı oraya gitti" hiii benim zeynepin telefonunu imha etmem lazım ya gerçek can ararsa? " ıı zeynep telefonunu kullanabilir miyim benimki evde kalmışta" zeynep ilk önce şaşırdı ama sonra telefonynu uzattı"tabii al " hemen telefinu elime aldım bildiğim bir marka olduğundan direk engellenenler listesini açtım ve canın numarasını oraya attım. Daha sonra da " aa zeynep ben sonra arıyım şimdi numarasını unuttum" diyerek telefonu geri verdim tabi en son açılanlar penceresinden silmeyi de unutmadım. Ah çok zekiyim (!)

Ama zeynep akıl okuyabiliyo bunu da fikkate almak lazım.

"Ee bir şey içer misin?" diye sorduğunda istemediğumi bellie edercesine kafamı iki yana salladım " yok teşekkürler almıyım aslında ben buraya başka bir şeyi konuşmak için gelmiştim."

" ee peki o zaman benim odama geçelim daha rahat ederiz" başımı salladım ve zeynepin arkasından yürümeye başladım.

                                           ***

"Evet seni dinliyorum." nasıl başlıycağımı bilemediğimden biraz bekledikten sonra söze başladım. Direk düz mantık hareket etmek önemlidir" Keremle aranızda ne var?" bu soruyu beklememiş olucak ki ilk bi afalladı ama sonra devam etti " hi-hiç bisey yani ne olarak anlamadım" nasıl toparlıycağını şaşırmısştı bunu çol rahat görebiliyorum " ya ne biliyim sanki asanızda arkadaşlıktan öte bir şeyler varmış gibi geldi bana eğer öyle bir şey var-" ben lafımı bitiremeden telaşla daldı" yol ya ne olsun yok hiç bisey nerden çıkarıyosun bunları ya" öylemii zeynep hanım peki bakalım şimdi ne diceksin " hiç öpüştünüz mü" zeynep bir yere daldı biraz sonra bana döndü ama boş gözlerle bakıyodu " can burdan gider misin ? " ya zor gelince kaç sen zaten " peki tamam gidiyorum özür dilerim ama sormam lazımdı " dedim. ve hızla odadan çıktım.

GÖREV TAMAMLANDI :D

 

Hızla aşagı indim ve evden çıktım. Muhtemelen canla bu yüzden kavga edicekler ve zeynep canın gözünde deli durumuna düşücek ve dolayısıla zeynep de durumu çakıcak ve ağzıma sıçıcak. Ama içim rahat artık. Canı beni kızdırmak için kullandığına dair şüphem kalmadı.

Hızla bir ara sokağa girdim ve kendi bedenime geri döndüm. Tam sokaktan çıkacakken karşımdaki kişiyle olduğum yere daha çok girdim...

FANTASTİK YAŞAMLAR Zeyker-AyTilHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin