ASYA ( 0.1)

26 4 2
                                    

Yatağımda oturmuş ayrılık şarkıları dinliyordum . Bir yandan da ağlıyordum . Kerem beni terketmesinin tam 1.günüydü biz onla 2 yıldır çıkıyorduk. Ayrılma sebebiniz ise çok saçmaydı :
BASKETBOL

Neymiş basketbol oynayamazmışım.Erkekler maça gelip beni izliyorlarmış .Sanki onca güzel insanlar dururken beni izleyecekler. Ben 16 yaşındayım biliyorum 14 yaşında ne aşkı diyorsunuz .Ben de bilmiyorum saçmalamışım işte . Kerem de basketbolcuydu ama ben hiçbir zaman kızlar ona bakıyor diye ona o şekilde yasak koymamıştım. Mutsuzken en iyi yaptığım şeyi yapmam lazımdı yoksa bu ağlamam dinmeyecekti.
- Damardan müzik (✔)
- Işıl Alben fotoğraflarına bakmak (✔)

Size 2. Madde biraz garip gelebilir ama ben Işıl Alben'e basketbola başladığımdan beri hayranıyım . O kadar seviyorum ki 18 yaşına geldiğimden ismimi Işıl yapacağıma dair hayalim vardı .

Ben küçükken 10 yaşındayken yetimhanedeydim .Şuan ailem üvey olsalarda bana cidden çok iyi bakıyorlar . Benim bir abim varmış annemler söylediler. Tek çocuk bakmaya imkanları olduğu için beni evlat edinmişler sadece .18 yaşında abimi bulacağım bu da 18 yaşına girdiğimde yapacağım maddeler arasında .

Ben insanlardan nefret ediyorum desem yeridir .Hiç arkadaşım olmadı keşke olsa da diyemem ben böyle tek yaşamaya razıyım ne öyle ya kendi sorunlarım yetmezmiş gibi bide onların sorunlarını mı dinleyeceğim yok daha neler . Hayatım okul okuldan basketbol sahası basketbol sahasından eve hayatım bundan ibaret.

UMUDUMSUN💙Where stories live. Discover now