⚽🌺2.24🌺⚽

132 4 0
                                    

Pov Fay

Ik wordt wakker door een wekker. "Fay!!" hoor ik Ryan roepen. Ik mopel wat. "Wat?" "Je hebt een ochtend humeur." zeg ik in de kussen. "Jij niet?" "Ja want ik probeer nog veder te slapen." "Ja. Ik zou je telefoon maar open nemen. Ace is het." Ik zit meteen rechtop. "Welke dag is het?" "zaterdag. Hoezo?" "Vertel ik je later neem ff op en zeg dat ik me aan het klaar maken ben." zeg ik en ren richting de badkamer. Ik doe snel me ochtend routine. Er wordt op de deur geklopt. "Over 10 minuten staat Ace hier voor de deur." "Thx." "hoezo?" "We moeten naar het ziekenhuis." het is even stil. "Om DNA test te laten doen." zeg ik.

Ik trek kleren van Tessa aan. Het is een crop top met een rok. Ik kijk onzeker naar de spiegel. Tes is zo zeker van zichzelf. Net als iedereen die ik ken. Zeker over zijn of haar lichaam. Ik ga op de grond zitten. "Fay alles goed?" "Wat?" "Waar zit je met je gedachtens?" "Dat ik dik ben." mompel ik. De bedoeling was om hem niet te laten horen maar dat is denk ik mislukt. "Fay kan je de deur open doen?" Ik zucht. "Het is toch niet heel erig wat Tes je had gegeven." "Wel." mompel ik. "Moet ik Alex halen?" Ik geef geen antwoord. Ik hoor dat Ryan weg gaat en even later iemand weer bij de deur staan. "Fay je moet niet gaan schamen voor je lichaam." zegt Alex. Ik gerommel bij de deur. Ineens staat Alex in de badkamer.

Ik kijk hem verbaast aan. "Voor dat je in paniek gaat raken of vragen stel hoe ik binnen ben gekomen. Laat me uitleggen." Ik knik zacht. "Bart en ik hebben trucs op gezocht als jij jezelf op slot in een badkamer of kamer." "leer het de jongens van voetbal niet!" zeg ik meteen. "Je liet me niet uit praten. Bart kan er niet altijd voor je zijn als je niet wou eten dus ik heb het van hem geleerd. En nee ik ga hun het niet aan leren." zegt Alex. Hij geeft hem een knuffel. "en de kleren staan je goed." zegt Alex. "Dat zeg je alleen om me goed te laten voelen." "Nee. Ik dat zo." zegt Alex. De bel gaat.

"Fay Ace is er." hoor ik Ryan roepen. Ik zucht en sta op. "er mis toch iets. Babe komen." Tessa komt binnen. "okay. De kleren staan je goed alleen mascara nog." zegt Tes en loopt naar haar make-up tasje. Ze rommel erin en pakt de mascara. Ze geeft het aan mij. "Ryan laat Ace binnen." schreeuw ik. Ik doe het op. "Meid je bent mooi zo. Ik moet echt vaker dingen uit lenen maar jou." "Doe maar niet." lach ik. We lopen naar de woonkamer. Ryan kijkt naar me en hij kijk goedkeurd. "Ace zullen we gaan?" vraag ik. Ace draait zich om en kijkt me verbaast aan. Yup. Ik met een rok en crop top. "Wow." zegt Ace. Ik moet glimlachen. Alex komt naar me toe. "Ik zie zeker dat jullie tweeling zijn dus binnen 3 dagen weet je het zeker." fluistert hij. Ik knik. "Zullen we gaan?" Ace knik. "Ik zie jullie morgen hoop ik." zeg ik en loop de deur uit.

We komen aan bij het ziekenhuis aan. Ik maakt een foto voor me insta story en nog een foto van mij en Ace. "Kom we gaan naar binnen en eerst eten jij." "Kom op." "Een appel." Ik knik. Ik eet altijd appels dus ja. We lopen naar binnen. "Wacht hier. Ik haal een appel voor je." Ik knik en Ace loopt weg. Al snel kom ik een meid van 17e jaar. "Wow. Ben je echt Fay everygreen?" "De enige echte." "Omg ik sta nu voor een van de beste voetballers voor me ogen." "Een van de beste?" "Ja. Ronaldo en Messi zijn wel beter maar jij en Ace kunnen echt goed spelen vind." "Bedankt." "Wat kom je eigenlijk in het ziekenhuis doen?" "Iets bijzonders." zeg ik. Ace komt aan lopen en gooit de appel richting mij. Ik vang hem op tijd.

"We moeten. Doei." "Doei." zegt ze. Ace wijs de weg en ik volg hem. "We moet hier zitten." Ik knik. Na zo 10 minuten gezeten komt er een man. "Fay Evergreen en Ace Cooper?" "Ja." zeggen we tegelijk. We moeten lachen en loopt achter de man aan. Waarom moest ik Tessa kleren lenen. We lopen een kamer binnen. Ace slaat een arm om me heen. Waarschijnlijk omdat hij ziet dat ik me niet op me gemak voelt. "Ik moet alleen jullie bloed en haar hebben. Dan weten jullie het binnen 3 dagen. Wie moet ik bellen?" "Ace want ik heb een drukke schema." zeg ik snel. De man knikt. "Mag een haar van jullie." "Ja hoor." We trekken alle twee een haar van onze hoofd. De man doet het in een plastic zakje. "Bloedprikken moeten jullie ook doen."

What's go wrongWhere stories live. Discover now