29. část

2.3K 109 0
                                    

"Harry, nemůžu vstát." trpěla jsem, vážně jsem trpěla bolestmi v kříži, které vystřelovaly snad do celých zad, musela jsem chodit tak často na záchod, protože mladý pán pořád jen skáče na mámině močáku.

"Hned jsem u tebe, miláčku!" ozval se hned, no ten než přijde tak se počůrám. Překulila jsem se úplně na kraj postele až mi trčel pupek ven z postele a prostě se snažila přes ruku nějak zvednout. Za chvíli se objevil ve dveřích, když mě viděl, hned mi přispěchal na pomoc, připadám si pořád jako kretén, když nemůžu ani vstát z postele.

"Říkal jsem ti, že sama nemáš vstávat! Kolikát ti to mám opakovat? Nechci, aby jsi ZNOVU spadla z postele!" mračil se na mě, no bóže, tak jsem dvakrát spadla, žijeme dál, takové věci se někdy stávají.

"Tak posloucháš mě?" řekl Harry a já se cítila jako malé dítě, kterému jeho rodič zakazuje zmrzlinu.

"Nejsem hluchá, Harry. Přestaň mi už poroučet." řekla jsem mu, zamračila se na něj a překřížila nohy přes sebe, nechtěla jsem prohrát tenhle boj, to prostě vydržím, nepočůrám se.

"Běž se radši vyčůrat, vytírat se mi nechce." řekl a povzdechl si. Jak se opovažuje?!

"Jak jste na tom s tou pojišťovnou?" zeptala jsem se ho až jsem přišla do kuchyně z koupelny.

"Jo, před pár dny to dořešil Liam." řekl mi a dál něco ťukal do notebooku, ale mračil se.

"Děje se něco?" zeptala jsem se ho a objala ho kolem ramen, tak můj pas oblapil jednou rukou, stála jsem po jeho boku zatímco on seděl na židli u jídelního stolu, ještě si nezapomněl opřít hlavu o moje břicho.

"Bailey, ty tu maminku tak trápíš." povzdechl si a nechal si kopat do tváře od našeho chlapečka, který mě asi zabije.

"Harry, bolí mě prsa." řekla jsem mu, když se už nějakou dobu nehýbal a jen mě objímal kolem stehen a stále měl položenou hlavu na mém břichu, jako už mě bolí i nohy z toho stání.

"Jsem na řadě s mazáním!" vznesl hned svou oznamovací větu, vstal, chtěl mě i vzít jako princeznu, ale bránila jsem se mu.

"Hej, co je?" zeptal se nechápavě.

"Jsem těžká jako slon, nebudeš mě zvedat!" řekla jsem mu rázně.

"máš jen o pár kilo víc, než normálně, stejně pořád vážíš pět kilo i s postelí a botami." řekl mi a zase se ke mně natahoval.

"Lásko." povzdechla jsem si a chytila jeho mohutné paže, kurva ten je nějaký svalnatý! Právě jsem se tak zazkoumala do jeho pravé paže, že jsem vůbec nevnímala jeho pohled.

"Osahat si mě můžeš taky v posteli." ozval se a já se podívala do jeho tváře, no jasně, úšklebek mu nechybí!

"Hmm, jdu do vany. Nejsi vítaný." řekla jsem mu a prostě jsem šla do koupelny, kde jsem si napustila vanu a hned do ní lehla a odpočívala, odpočinek pro moje klouby a zádíčka, odpočívala jsem v klidu se zavřenými víčky, dokud něco nešplouchlo do vody. Hazz.

"Harry já ti říkala, že-" otevřela jsem oči a koukala se na nahého Harryho stojícího ve vaně nade mnou s rukama v pase, mohla jsem si povšimnout naprosto nepřehlédnutelného stojícího.. řekla bych stanu, ale nemá boxerky.

"Copak lásko? Jsi nějaká zaražená." řekl mi tak posměšně.

"Řekla jsem, že nejsi vítaný!" řekla jsem mu a tentokrát se mu dívala pevně do očí.

"Tak v tom případě nevím kdo tě bude zvedat z vany." řekl mi a už zase vylézal ven, měl namočené nohy jen na úroveň lýtek.

"Faaajn, když chceš abych spadla.." řekla jsem zase já a on se na mě otočil s jednou nohou venku, přiklonil se až k mému obličeji.

"Zůstanu tu a ty s tím nic neuděláš." zašeptal a nakonec se na mě opatrně pustil, takže už byl celý ve vaně a hlavu přímo na mých prsou, kde se mu to zřejmě líbilo, zanedlouho svou hlavu vyměnil za ruce "No co, přece tě bolely, tak provádím masáž." okomentoval jen. A po nevinné koupeli ve vaně mi ještě namazal olejíčkem břicho i prsa, aby se mi neudělali nějaké nechtěné bolístka no a Harry.. pravda je taková, že teď jsem si ani za posledních pár dnů neuvědomila jak moc je ve formě, víc, než kdy dřív, mohutné bicepsy, rovné pevné bříško, svalnatá záda, došla jsem k rozhodnutí, že mě chce jen zabít. Je dokonalý.

"Lásko? Vnímáš?" zeptal se mě a teď mi masíroval i boky.

"Říkal jsi něco?" zeptala jsem se kdyby náhodou.

"Jestli náhodou nejsi unavená, protože jestli ne.." nechal to doznít a putoval rukou kam neměl, jen jsem mu chytila ruku, ať nemůže pokračovat, sice se na mě podíval vážně nešťastně, ale rozhodně netušil co chci udělat.
rychle jsem vzala ten olejíček a rovnou z lahvičky tím pocákala Harryho hrudník, no nešetřila jsem, hned jsem to neohrabaně rozetřela na jeho hrudníku a pažích, steklo mu to až na břicho a tak jsem to rozetřela i tam. Byl celý lesklý, to jen zvýrazňovalo jeho svaly. Můj ty světe, nádherný pohled. Koukala jsem po něm se skousnutým rtem.

"Kurva sexy." řekla jsem a hned si ho přitáhla k sobě do polibku, vážně nenápadně docouval až do ložnice.

"Budu se muset znovu osprchovat." řekl se smíchem, když jsem se na něm válela a rozdávala mu polibky všude možně.

"Klidně tě umyju, jestli to je problém." ušklíbla jsem se na něj a on za to nahodil ten nejkrásnější a nejširší úsměv, co dokázal.

"Líbí se mi, když jsi tak moc nažhavená." tentokrát už mě nenechal líbat jeho tělo, převalil mě pod sebe a tentokrát jsem obdivovala jen výhled na něj.

"Mám chuť si tě vyfotit, jsi sakra nádherný takhle." řekla jsem z ničeho nic nahlas a loudila rukou od hrudní kosti až po podbřišek, nepatrně zčervenal a uculil se.

"Ty mě mučíš." zaúpěl, když jsem se ho pořád nechtěla dotknout tam dole, ale přejížděla nehty po pomyslné hranici podbřišku.

"Miluju tě." zašeptala jsem, když se nade mnou skláněl a dotýkal se mě tím už samovolně.

"Miluju tě neskutečně moc." řekl s vážným výrazem, ale nakonec se usmál.
A hrátky s čertem právě začaly.

Be alright. || h.s. ✔Where stories live. Discover now