0.7

510 48 0
                                    

Yavaşça sandelyemden kalkıp cafe'den dışarı çıktım. Önümde bir kalabalık gördüğümde kimlerin olduğunu anladım

Edward Vante harika gülümsemesiyle kızları güldürüyordu. Hızımı yavaşlattım ve durdum ona baktığımı gördüğünde aniden gülümsemesi durmuştu.

Yavaşça gülümseyerek selam verdim ve önüme döndüm ve yürümeye başladım. Edward'ın neden bu kadar ünlü olduğunu merak ediyorsunuzdur.

Bende merak etmiştim.

Edward Vante  yani diğer adıyla Kim Taehyung ünlü bir instagram fenomeni arkadaşı Jimin youtuber olması nedeniyle dahada bir ünlü olması artıyor. Jimin olan videoları rekor kırıyor trendler listesinde 1 hafta kalabiliyordu.

Bunlar Edward'ın ünlü olma sebepleri Kim taehyung gelirsek

Ünlü Kim şirketin tek varisi ama çoğu insan yada bir çok kişi bunu bilmezler. Hatta Edward'ın gerçek isminin Kim taehyung olduğunda bilinmiyordu devlet sırrı gibi saklanıyordu. Haylada saklanmaya devam ediyor

Ben Edward Vante'yi tanıyan tek kişi olduğumu söyleyince yalan söylemiyordum.

Gelirsek neden gizlendiğini?

Görünüşe bakılırsa Edward'ın yani Taehyung'un babası ağır bir hastalığa yakalanmıştı ve onun tek çocuğu olan taehyung'un evlenmesini ve onun şirkete sahip çıkmasını istemişti taehyung bunu karşı çıkmamıştı.

Babasıyla bir anlaşma yapıp Edward Vante olarak başka bir hayat yaşayıp gerçek kimliğinin saklanamsını istemişti. Babasıda kabul ederek böyle bir karar almışlardı.

Yanlış hatırlamıyorsam babası 2 yıl önce kanserden vefat etmişti. İlk aylar hiç alışamamıştı okula gelmiyor yada gelirsede bir kaç saat durup ev'e gidiyordu. Herkes endişelenmişiti onun bu hallerine.

Ama 2 ay sonra taehyung alışmıştı.

Şirkette kim Taehyung olarak çalışıyordu maske ve siyah giyinerek odasına sadece sayılı kişiler giriyordu.

Okulda diğer sosyal hayatında ise Edward Vante olarak yaşıyordu arkadaşlarının vidiolarına katılarak daha çok fenomenliğini arttırıyordu.

İşte Edward Vante sırlarla kaplıydı.

Bu Sıralardan biri ise Edward Vate'nin Kim taehyung olmasıydı.

~

Naber

Nasılsınız?

Yakında yeni bir kitapla karşındayımmmmm

By❤️

I Hate EverytingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin