Yeah... She is a troublemaker

2K 190 264
                                    

Αλέξανδρος POV
Ένας μήνας μετά...

"Μπαμπά! Μπαμπά!'' Ακούω την Σεμέλη να φωνάζει καθώς κατεβαίνει τις σκάλες φορώντας την σχολική της στολή και κρατώντας την μοβ τσάντα της.

Ναι... Πλέον έχω συνηθίσει... Λιγάκι... Την ιδέα ότι είμαι πατέρας.

"Θα πάω μόνη μου σήμερα σχολείο. Θα συνάντησω την Ιωάννα και θα πάμε μαζί." Λέει χαμογελώντας χαρούμενη και τότε παρατηρώ πως τα μάτια της από πράσινα έχουν γίνει γαλάζια.

Όπα κάτσε?

Φοράει φακούς?

"Σεμέλη γιατί φοράς γαλάζιους φακούς επαφής?'' Την ρωτάω.

"Έχω μυωπία αν δεν θυμασαι." Μου λέει ενώ όπως κάθε φορά που νιώθει αμήχανα πειράζει μια μπλε μοβ τούφα από τα μαλλιά της.

"Ναι. Αλλά γιατί είναι μπλέ?" Την ρωτάω ξανά.

"Γιατί οι πράσινοι μου έληξαν." Λέει και εκπλησομαι.

Δεν έχει πράσινα μάτια?

Μένω εδώ και ένα μήνα με την κόρη μου και δεν ξέρω τι χρώμα μάτια έχει?

"Δεν ηξέρα πως φοράς φακούς με χρώμα... Τι χρώμα είναι τα μάτια σου κανονικά?" Την ρωτάω και καθαρίζει αμήχανα τα μάτια της.

"Πίστεψε με... Δεν θες να τα δεις. Είναι απαίσια." Λέει χωρίς να με κοιτάζει όμως τότε σηκώνω το κεφάλι της με τα δάκτυλα μου για να την κοιτάζω στα μάτια... Τα προσωρινά γαλάζια μάτια.

Έχω είδη καταλάβει τι χρώμα μάτια έχει αλλά θέλω να τα δω...

Έτσι να νιώσει καλύτερα και θα μπορεί να μου εμπιστευτεί περισσότερα πράγματα.

Ή τουλάχιστον έτσι έλεγε το βιβλίο «Πως να μεγαλωσετε σωστά το παιδί σας» που μου έκανε δώρο ο κολλητός μου ο Φάνης όταν είδε πριν τρεις εβδομάδες πόσο μεγάλη αποτυχία είμαι σαν πατέρας αφού είχα ξεχάσει την βόλτα που της είχα υποσχεθεί και βγήκα με κάτι... Φίλες μου τέλος πάντων.

"Θέλω να δω τι χρώμα μάτια έχεις... Είμαι ο μπαμπάς σου δεν είμαι? Θέλω να ξέρω τι χρώμα είναι τα μάτια της κόρης μου." Της λέω και δαγκώνει τα χείλη της.

"Είνα άσχημα. Δεν θέλω. Όταν μεγαλώσω θα πάω να κάνω λέιζερ για να αλλάξει το χρώμα τους. Είναι απαίσια σου λέω." Μου λέει κάπως στεναχωριμενη.

"Να μαντεψω... Τα μάτια σου έχουν ένα ιδιαίτερο πράσινο χρώμα που δεν είναι ούτε ανοικτό ούτε σκούρο... Απλά ένα περίεργο πράσινο χρώμα που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη διάθεση σου. Το βρήκα?" Της λέω και με κοιτάζει έκπληκτη.

His troublemaker Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora