1.5 Droom

33 1 0
                                    

Elk jaar, elke maand, elke week, en elke nacht weer krijg ik dezelfde droom keer op keer. Ik droom altijd over een klein meisje die om hulp vraag. Tot nu toe heb ik elke keer niet gereageerd omdat ik het niet vertrouw.

 Tot ik een keer met mijn familie op vakantie ging. En daar zat ze, ik dacht er niet veel over en dacht gewoon dat ik dit weer droomde. Toch had ik er geen goed gevoel bij en liep ik naar haar toe. Ze zei in een rillende stem "Help me Belle, jij bent de enigste die me kan helpen". Toen ik realiseerde dat dit echt was schok ik en rende ik terug naar mijn familie. Ik probeerde het te vergeten en mezelf ervan wijs te maken dat het gewoon een verbeelding was. Dit ging goed totdat ze de volgende dag langs het zwembad stond en langzaam op me af kwam lopen. Toch was ik nieuwsgierig ook al was ik bang dus bleef staan. Ze zei weer hetzelfde "Help me Belle, jij ben de enigste die me kan helpen". Ik wist deze keer alle moed te verzamelen om terug te reageren op haar "Wie ben je, Hoe ken je mij en waarom ben ik de enigste die je kan helpen? Wat wil je van me, Waarom kan je me niet gewoon met rust laten!?". Na mijn reactie begon ze langzaam te lachen, op dat moment wist ik dat het een domme keuze was geweest. Ik liep langzaam naar achter omdat ze steeds meer naar me toe kwam. Ze keek omhoog en toen zag ik het, ze had geen ogen meer het waren 2 zwarten gaten ze huilde bloed en zag er lijk bleek uit. Ik probeerde zo snel als ik kon te rennen en zo ver mogelijk van haar te komen. Maar ik wist al snel dat het te laat was.

Nu ben ik dat meisje die in je dromen om hulp vraagt. Nu ben ik degene die je achtervolgt in al je dromen. Maar de vraag is.. Ben jij de volgende?...


 

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 20, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Korte Horror VerhalenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu