⭐hoofdstuk 6⭐

133 14 8
                                    

are you, are you coming to the tree

*Katniss' pov*

Ik word wakker van het zonlicht dat door de gordijnen door fel de kamer inschijnt. Ik kijk de kamer rond en herinner me dat ik weer thuis ben. Hoelang heb ik wel niet geslapen! Ik stap uit bed en zie dat ik nog steeds dezelfde pyjama aan heb als in het ziekenhuis. Ik loop naar de badkamer en neem een snelle douche. Alle bloedsporen zijn al weggeveegt. Ik föhn m'n haren droog en maak snel een losse knot, daarna loop ik naar de woonkamer. "Goeiemorgen schat!", roept Peeta, "eindelijk wakker?" Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op z'n wang. 'Hoelang heb ik geslapen?' vraag ik aan hem. "Je hebt 20 uur geslapen, schat' zegt hij. Wow! Vanmiddag is de tributenparade, morgen de interviews al, en de dag erna.... de spelen.

*Peeta's pov*

Terwijl Katniss de hele's morgens nog wat uitruste, ben ik met Sean en Kate gaan trainen. Ik mocht ze appart training geven, schijnt een nieuwe regel te zijn voor de kwartskwelling. Finnick heeft Ciana en Ryan nog wat vechttechnieken geleerd en ik hoorde van Primrose dag Annie, Kate en sean 'zwemles' gegeven heeft. De meeste mensen uit de districten kunnen niet zwemmen, behalve district vier dan. Omdat Ciana en Ryan waarschijnlijk toch de winaars worden, en allies zijn van Kate en Ryan, helpen we elkaar. We heben vandaag wel korter de tijd om te trainen, want vanmiddag is de tributen parade. Eigenlijk zou dat gisteren zijn, maar doordat Katniss in het ziekenhuis belandde, hebben ze dat omgezet. Zo belangrijk is ze.

*Ciana's pov*

Vandaag is de voorlaatste trainings dag. Vanmiddag is de tributenparade en morgenavond de interviews met Ceasar. Ik loop samen met Ryan naar Kiara (onze stijliste) voor ons kostuum. Ik verwachte iets met vissen of zeewier maar daar leek het niet op. Ik had een lange zeeblauwe jurk en Ryan had hetzelfde kleur pak. Maar het had iets, iets speciaals. Ik keek naar Ryan die zich net in het pak had gehesen en beveelde hem om te draaien. Daar zag ik het. Het was een soort groot ingebouwde belleblaas. Kiara zei dat als we op de karren stonden, we op een knopje dat bij onze armband zat, moesten drukken en dan kwammen er allemaal bellen uit. to make sure they will remember us. en dat zullen ze...

A/N: sorry voor dit hele korte hoofdstuk. Woahh, ik heb net Mockingjay part 1 gezien en ik ben avox geworden. (Sprakeloos) Het was zo goed! En dan zijn er mensen die zeggen dat Jennifer Lawrence niet kan zingen!... Het was echt super mooi! (en zielig, vooral Peeta) .
Echt super bedankt voor t lezen en stemmen!
p.s:  Ik heb ook instagram : thg_officiall.
btw. suc6 voor de mensen die mockingjay nog moeten kijken!


✨de vierde kwartskwelling✨Where stories live. Discover now