3.BÖLÜM

18.9K 720 27
                                    

✨Aras'tan✨
Ben ona az önce ne dedim lan !!!!!!
Ve bu kız neden 15 dakkadır cevap vermiyo??
-Mira iyi misin?
-Beni sevme! Bana aşık olma Aras. Sen beni bırakırsın.
Ne diyo bu kız???! Ben onu bırakamam ki...
-ben seni bırakamam ki. İnsan kalbini nasıl bırakır.
-bende öyle diyodum. Insan kalbini nasıl bırakır diyodum. Nefesiz nasıl yaşar diyodum. Yaşıyo bak ben yaşıyorum. Can gittikten sonra öldüm sanki. Nefes alamadım. Ailemi kaybettim. Hepsi şu "AŞK" yüzünden.
-biliyorum o piç seni nasıl bıraktı. Nasıl aldattı hepsini biliyorum miniğim. Ama onunkisi aşk diğildiki. Takıntıydı. Aşk demek; onun mutluluğu için yaşamak demek. Onun gözyaşı dökmemesini sağlamak demek. Gülümseyişi ile havalara uçmak demek. El ele tutunca karnına yumruk yiyomuşsun gibi olmak demek .
-Öyle demek dimi ?
-Bende öyle oluyo miniğim. Sen uyurken yetimhaneye gelir senin elini tutardım biliyomusun? Her gün seni izlettirdim. Masum yüzünün her ayrıntısına kadar ezberimde biliyor musun? Mesela sol göz kapağının tam üstünde bir ben var :) benimde orda var biliyo musun? Hani ben sana demiştim ya ben bir mafyayım diye.
Başını saladı
-ben senin yüzünden artık o işi yapamıyorum. Olmuyo ki. Tam adamı vurucam, sen geliyorsun aklıma, aslında hiç çıkmıyosun aklımdan. Masum yüzün aklımdan hiç çıkmıyo ki aklımdan.
La bu kızın niye sesi çıkmıyo.
-hey. Mİra ?
Döndüm baktım. Uyumuş mu o? Çok tatlı ama :) acaba benim yanımda uyusa sorun çıkarır mı? Yok canım o kadar asabi durmuyo :) hadi bakalım yıllarca beklediğim an geldi. Sevgilimle sarılarak uyuyacağııız ...

Mafya'nın MiniğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin