Bölüm 1 🧛

122 62 65
                                    

Medya: AİSHA

Hikayeni okumaya başlamadan önce belirtmek istiyorum ki ben bir Azerbaycanlıyım ve bundan dolayı türkceyi çok iyi bilmiyorum bu yüzden de yazım yanlışları için her birinizden şimdiden özür dilerim.

Hikayemi düzenlememde bana yardımcı olmak isteyen olursa bana özelden ulaşa bilir. İlk başlar tanışlık bölümleri konuya giriş 5 bölümden itibaren olacak.

Okudukdan sonra beğendiyseniz oy vermeyi iyi kötü yorum bırakmayı unutmayın.

Sevgilerimle.

Okumaya Başladığınız tarihi buraya bıraka bilirsiniz.

Keyifli okumalar dilerim.

Son seneniz olduğu için sizi her hangi bir sınava tavi tutmayacağım . Sıkıcı sınavların yerine size yapmanız için ödev vereceğim. Yıl sonunda puanlamanız ödevinize gösterdiğiniz özen kayde alınarak verilecektir. Şimdiyse gelelim ödevin ne olduğuna. Konu kısmını baya düşündüm ve sonra en uygun konunun Aile ağacınız olacağına kanat getirdim. Hem aile bireylerinizi daha iyi tanımanız hemde ailenizde örnek alınacak kişilerin kimliği açısından iyi olacağına inanıyorum. Ha unutmadan sakın 2 sayfayla kurtulacağınızı sanmayın. Sizden en azı 400 sayfalık bir ödev istiyorum. Yeterince açık konuştuğumu var sayıyorum yinede anlamayan ve ya sorusu olan kişiler olursa istedikleri vakit kapımı çala bilirler . Dersimiz burda son bulmuştur dağıla bilirsiniz.

Profesorun ardından diğer öğrencilerde yavaş yavaş çıkmaya başladığında sınıfda sadece bizim tayfa kalmıştı. Her zaman olduğu gibi ders boyunca kafasını sıradan kaldırmayan Freya oflayarak başladı konuşmasına.

-Ayşşş profesor Crisin de yaptığı iş mi şimdi? Tam bitiyor sevinelim dedik adam yine yaptı yapacağını. 5 yıllık universite hayatımızı sınavlarla ödevlerle zehir etdi yetmedi şimdi yine bir ödev üstelik 400 sayfa. Zatan 42 kişiyiz sınıfta 42 çarpı 400 etdi mi 16.800 adam o kadar sayfayı ne zaman okuyup bitirecekde puanlama yapacak!? Çıldıracammmm.

- Sakin ol Freya herzaman ki Cris işte belliydi böyle birşey yapacağı. Şaşırdıkmı? tabiki şaşırmadık.

Kızların gereksiz homurtusu herzaman için fazla canımı sıkıyordu. Basit bir ödevden öyle bir bahs ediyorlardı ki sinirlerim bozuluyordu. Universite eğlence merkezi lunapark ve ya çoçuk parkı değildi. Biz buraya meslek edine bilmek için geliyorduk ve ödev yapmak bizim vazifelerimizden biriydi.

- Sizi bilmem kızlar ama ben konuyu sevdim. Zor değil dahası eğlenceli bence. Hayıflanmakdan vazgeçip bir şeyler yapmayı ne zaman düşleyeceksiniz çok merak ediyorum açıkcası .

- Alkış Alkış Alkış sendeki şu ödev yapma kocaman kitabları sıkılmadan bunalmadan hırsla ve iştahla okuma hazmine hastayım Aisha. Sen böyle çalışmaya devam et en geç 6 bilemedin 7 sene içerisinde Cris hocanı devirir yerini alırsın bebeğim.

-Abartma Arwen , sadece sizin aksinize seçtiğim mesleği seviyorum ve mesleğimde en iyisi ola bilmek adına çabalıyorum. Senin o kocaman dediğin kitablarsa Klasikler gelişmemize yardım ede bilecek kitablar gelişmen açısından seninde okumanı tavsiye ederim bebeğim.

Sözlerimi bitirmemin ardından bir göz kırpma hareketi yaptım. Arwen'in bozulmuş suratı beni her defasında neşelendiriyordu. Benimle laf dalaşına girdiğinde kayb eden tarafın hep o oluyordu ama laf dalaşına girmekdende kaçınmıyordu.

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Sep 22, 2022 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Arethusanın  LanetiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora