A kezdetek kezdetén

3.8K 174 5
                                    

Midoriya Izuku vagyok. Kiskorom óta az az álmom, hogy profi táncosként élhessek. És ebben legjobb barátom, személy szerint Bakugou Katsuki is támogat.
Most is éppen nála vagyok, mivel este néztük át a sulis jelentkezési lapjainkat. Mind a ketten legelsőnek az M.A-t jelöltük meg. És reménykedünk benne, hogy ott sikerülni fog. Hogy ott megvalósíthatjuk az álmainkat. A felvételi már megvolt. Már csak várnunk kell.

Reggel 7 körül lehetett az idő, mikor elkezdtem ébredezni. És persze megint a matracra kerültem..

Köszönöm szépen Kacchan hogy így alszol

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Köszönöm szépen Kacchan hogy így alszol.. - Mmhmm.. Hol a picsába vagy te szerencsétlen..-morgott a szőkeség az ágyon fetrengve.
Nagy nehezen felültem és rá néztem még alvó legjobb barátomra - Hogy tudsz így aludni? - nevettem, majd kicsit rendbe szedtem magamat és le mentem Mitsukihoz - Jó regghheelt. - mondtam Kacchan anyukájának  ásítás közben - Neked is Izuku. Az az anya szomorító még alszik? - kuncogott. Én csak bólintottam és ledobtam magamat a kanapéra.

Kb fél óra múlva Katsuki is le szenvedte magát az emeletről - Reggelt.. - dörmögött reggeli hangján - Jött egy levél neked és Izukunak. Ott van az asztalon. - mosolygott a szőke nő. Azonnal ugrottunk és téptük fel a levelet. - Deku bazdmeg. Felvettek! - ordított egy óriási mosollyal az arcán a süni fejű. Gondolkozás nélkül vetettem magam a fiú nyakába és kezdtek el ömleni a könnyeim. - Gratulálok fiúk. - mosolygott Mitsuki.
Ez volt életem egyik leg boldogabb pillanata. És egyben a leg meghatározóbb is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok. Hoztam nektek egy új sztorit. Remélem tetszeni fog mindenkinek. 😊A többihez is hamarosan hozom a részeket 😘

Dance with me! (Bakugou x Midoriya, Todoroki x Midoriya) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora