Capitolul 17

691 40 1
                                    

[Melodia mea preferata]

_____________________


Perspectiva Jungkook

Nu știu dacă voi regreta, adică ce simt pentru Hea este pur și simplu iubire, dar nu ma pot apropia de ea pana nu termin ce am început. Intenția mea era sa o țin la distanța nu sa o rănesc, o aud cum plânge în salon, nu sunt prost, și scorpia asta de lângă mine îngreunează situația.

Li:Jungkook puiule, eu nu înțeleg, fetișcana nu te merita, de ce preferi sa stai aici și sa plângi când auzi plânsul ei, chiar tu ai spus ca alegi sa lucrezi în continuare cu tatăl tău.

Din instinct și de nervi m-am ridicat în picioare.

Jk:Femeie tu nu înțelegi ca nu vreau sa îl mai numești tatăl meu, vreau sa termin mizeria asta cu nenorociții de voi și apoi sa ma întorc la fata mea.

Nu știu cum, din senin, palma nenorocitei a făcut contact cu obrazul meu prețios.

Li:Jungkook asculta bine aici, nu îți permit sa ne faci nenorociți doar pentru fata asta care îți vrea banii. Sunt mama ta, te iubesc, și te-am iubit chiar dacă nu am avut grija de tine pe cât a trebuit.

Jk:da, și tocmai pentru ca tu nu ai știut sa fi o mama, acum sunt băgat eu în asta, tu ar trebuii sa îți ceri scuze, în niciun caz eu. Ce?, vei spune ca nu sunteți doi nenorociții?
Ma faci sa rad. Dacă nu ști sa ai grija de un copil, Doamna cu cea mai mare prestanta, Linda, de ce dreacu ți-am mai tras-o cu tata, oricum dacă nu murea îl lăsai, firar mama lui de prezervativ.

Din senin mi-a mai lipit o palma.

Li:termini aici cu panarama ta, deja este enervanta la fel de rau ca boul din față, apoi vi acasă la Chan, cel mai probabil Tae e acolo, acum potolește ți curva.

Nu știu cum, acum a reacționat corpul în niciun caz capul, dar am făcut-o, am plesnito înapoi pe femeia din fata mea.

Li:Jungkook ce înseamnă asta?

Ma uitam la ea plin de furie.

Li:Jungkook cu tine vorbesc

Deja plângea.

Li:CE ÎNSEMNA ASTAAA?

Jk:dacă îți mai permiți vreodată targa nenorocita, să-mi însuți femeia, va bag în groapa cu mâinile goale și pe tine și pe barbactu, acum ieși afara.

Am luat-o de umerii și am împins-o către ieșire.

Jk:sper sa îți fie foarte clar, renunț, spunei lui Chan, ca îmi pare rău, pentru el, nu pentru tine. Voi rezolva singur,a va ajuta Tae.

Li:Jungkook, ce tot spui, pentru acea..
Jk:nici numele nu vreau sa ii rostești, da pai vreo jicnire.
Nu îți vei vedea nici măcar nepoții, nu vreau sa te mai vad, ieși afara.

Și am împins-o, nu pot sa cred, tocmai am făcut cel mai mare pas din viata mea, pentru o persoana pe care o cunosc de o săptămână. Dar simt ca ea este, și dacă vreau sa fie ea, trebuie sa aibe încredere în mine.
Lacrimile au început a-mi curge involuntar, m-am pus pe scaunul din fata ușii salonului micuței mele, și am început a plânge pe sunetele provocate de plânsul ei.

'Just Friends'  [In curs de editare]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt