Doi ani mai traziu ...

12 3 1
                                    

                 '' Trebuie sa fie o greseala ... Nu se poate una ca asta '' isi spuse Emily in gandul sau . In fata ei , in camera ei din camin era un bait .

- Pot sa te ajut cu ceva? intreba baiatul a cincea oara . Pari nedumerita , chiar spieriata .

- Umm....cred ca este o greseala . Spuse Emily intreptandu-se spre usa.

- Nu esti tu Emily Jinger? 

               Emily incepu deja sa temure. In primul rand tipul era un neunoscut . In al doilea rand era singura cu el in camera iar acesta putea sa-i faca orice. Si in al treilea rand ii sitia si numele ceea ce insemna ca era foarte , dar foarte grav . Lui Emily nu-i venea in minte nici un scenariu din care ar fi putut iesi in viata . Cum mana tremuranda isi lua telefonul , cand dintr-odata se auzi o usa trantita .

- Nomi!!? Nu mai speria fata ! se auzi o voce de femeie . Tu trebuie sa fi Emily , nu? se adresa fata lui Emily.

Emily dadu din cap in semn de aprobare .

-Eu sunt Ragen,  iar el e Nomi! spuse fata intainzadu-i o mana .

                       Emily ii stransese mana lui Regen chiar daca nu obisnuia sa faca asta de obicei . Ragen se duse la Nomi si-l lua de mana iesind cu el afara din camera . Inca bulversata de ceea ce s-a intamplat , Emily se asez pe patul ei . Ii venea sa planga , ea nu trebuia sa fie aici . Voia sa fie acasa . Dar nu , nu avea voie sa plnaga deoarece tatal si sora ei trebuiau sa ajunga din moment in moment , iar daca ar fi vazut-o tatal ei plangand s-ar fi intristat si el , si i-ar fi stricat prima zi in Campus surorii ei. Deci nu , nu era inca tipul sa planga.                                                                                                               Tatal ei intrase in camera cu ultimile bagaje . Analiza camera si spuse:

- Esti sigura ca o sa te descurci aici scumpo?

- Da , minti Emily

- Imi vei lipsi...

- Si tu mie tata.... Emily mai avea putin si plangea , dar stia ca trebuie sa fie puternica . Nu voia ca tatal ei sa isi amintesca  faptul ca a lasat-o in Campus plangand. 

-Bine scumpo...ofta tata ei. Trebuie sa merg sa o duc pe sora ta , Emma, la celalalt camin.  Sa ma suni daca se intampla ceva . Te iubesc! spunand acestea tatal ei iesi din camera si inchise usa.

- Si eu te iubesc , tata! supina ea, dar o auzira doar pereii...

                Emily incepu sa-si despacheteza lucrurile . Dupa ce termina de aranjat toate cartile , scose cele 3 poze pe care le avea si la aseza la loc de cinste pe raft. Prima era cu tatal ei cand manca pizza . A doua era cu sora ei din ziua absolivirii liceului . Iar a treia era cu ea si cu Rayen.  '' O DOAMNE! RAYEN! Am uitat complet sa-i spun ca am ajuns. Off! E cam tarziu acum. O sa-i spun dimineata'' isi spuse Emily in gand. (In caz ca nu v-ati prins inca, Rayen e iuitul ei de aproximativ doi ani , de  cand s-au intalni la facultate). Rayen se transfera la informatica , la 80 de km departare de Emily . Asa ca ei doi aveau o relatie la distanata , vorbind din cand in cand.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nu acesta e sfârșitulWhere stories live. Discover now