Intalnirea

31 0 0
                                    

Buna! Eu sunt Cabral, am 20 de ani si stau in Bucuresti, orasul belelelor. M-am nascut intr-o familie relativ mica si plictisitoare. Tata a fugit de acasa la magazin ca sa ia lapte praf si scutece pentru mine si nu s-a mai intors... aveam 15 ani pe-atunci:(

Acum ma indrept spre mall ca sa ma vad cu gangul meu de baieti rai. Intr-un fel sau altu tin la ei chiar daca sunt niste sugaci.

Ajuns acolo, Bartos si cu Smiley ma trimit sa iau doua pachete de tigari si un pet de 2 l de timisoreana... Pe drum spre magazin ma impiedic si dau peste cineva... cad pe jos,iar el pe mine... Nu stiu cine era, nu-l mai vazusem pana atunci, dar era foarte dragut.

N(Nane):- Buna, bunokule, imi pare rau ca am dat peste tine. Eu sunt Nane si cel mai probabil ai auzit de mine pentru ca sunt famous si hot.

C(Cabral):- Hei, frumosule, regret sa iti spun asta dar n-am auzit de tine...  in schimb, mi-ar placea sa te cunosc mai bine la un smoothie de banane, ce zici, vrei?

N:- Normal! Uite numarul meu! spune inmanandu-mi o hartiuta pe care scria numarul sau de telefon.

C:-De abea astept sa ne revedem, te pup akolo jos!

N:- Si eu!! Te ador, ne mai vedem!

M-am intors spre gang fara sa imi dau seama ca am uitat sa mai merg la magazin.. dar ce mai conta?Ideea era ca m-am facut cu  cel mai frumosc gagic.

Smiley si cu Bartos sau cam suparat dar nu-mi mai pasa... oricum si ei fac mereu asa si ma lasa balta pentru Oana Roman si Leo de la Strehaia...


O iubire complicataWhere stories live. Discover now