sekiz

196 38 44
                                    


Uyandığında, Mark'ın gözleriyle karşılaştı. Onu sokaktaki bir eve sokmuştu ve Haechan'ı yok etmek için uyanmasını bekliyordu.

Haechan olduğu yerden doğrulup Mark'ın göz rengine baktı. Hâlâ sarıydı ama koyulaşmıştı, öldürme isteği artmıştı.

"02, zamanımızı boşa harcamayalım. Kalk ve sokakta güçlerimizle kavgamıza devam edelim. İyi mi kazanacak yoksa haklı olan mı, öğrenelim." Haechan bunu yapmayı istemiyordu. Mark ondan güçlüydü çünkü Haechan savunma eğitimi almışken, o saldırı eğitimi almıştı. Sonuna kadar kendini savunamazdı. Bir süre sonra saldırması gerekecekti. Eğer saldırmazsa da Mark onun saldırma konusundaki eksikliğini fark edecekti. Çaresizce kabul etti ve göz rengi anında değişti. Yeşil, bir nevi korkusuzluk ve emin olma.

Sokağa çıktılar, hâlâ güneş tepedeydi. Mark sokağın ortasına gelir gelmez cebinden çıkardığı kutudan üç tane hapı ağzına attı. Haechan ne kadar korkmasa da, kazanma şansı çok azdı. Güçlerini kullanmak enerji kaybetmesine sebep oluyordu ve Mark enerji hapı içtiğine göre ilk yorulan Haechan olacaktı. Saldırmayı bilmiyordu, sadece savunabilirdi ve enerjisi bittiği anda -ki bu robotların tek sıkıntısı buydu, başka hiçbir şey yorulmalarını sağlamazdı- işi de biterdi.

Mark, güçlerine geçmeden önce Haechan'a yaklaştı ve karın boşluğuna tekme atarak yere düşmesine sebep oldu. Yerde cenin pozisyonuna gelmiş bedeni odaklanarak yukarı kaldırdı ve odaklanmayı bırakıp yere düşmesine sebep oldu.

"Karşılık ver 02." Bir evin önüne park edilmiş arabayı yerinden odaklanarak kaldıran Haechan, arabaya odaklanmayı bıraktığında araba Mark'ın üstüne düştü. Fırsatı değerlendirerek yerinden kalktı ve arabayı Mark'ın üstünden çekerek hiç düşünmeden saldırmaya geçti. Saldırma eğitimi olmasa bile ilk darbesinden sonra Mark ona saldırdığında kendini savunarak zaman kazanacak ve güçlerini kullanabilecek bir şeyler bulacaktı.

Fakat öyle olmadı, Mark kalktığı gibi olduğu yerden yok oldu ve arkasında belirdi. "Bu imkânsız."

"Korkma 02, ışınlanmamız falan yok ve sen bundan geri kalmış falan değilsin. Sadece ya ben çok hızlıyım ya da sen çok yavaşsın." Haechan koşarak Mark'ın üstüne atladı. Bunu bekleyen Mark, yumruğunu Haechan'ın yüzüne vurarak yana düşmesini sağladı.

"Saldırmada iyi olmadığını biliyorum."

aniden çöken sessizlik | markhyuckHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin