sen bir kez gittin, ben hergün uğurladım

103 16 8
                                    

justeunjour ve _Abyssos_ ithafen.

05.08.2009

*Kayıt*

Ah merhabalar!

Doğrusu nasıl bir başlangıç yapmalıyım, nasıl anlatmalıyım ya da nerden başlamalıyım bilmiyorum.

Aslında bunu bir mektuba yazarak anlatmayı düşünüyordum ama yaşanmışlıklar bu kadar kirliyken kağıdın beyaz saf dokusunu bozmaya gönlüm el vermedi.

Herneyse, anlatıcak uzunca bir hikayem var.

Öncelikle Minho sevgilim seni çok özledim *hıçkırık* nerelerdesin ki?
Neden benimle oyunlar oynamıyorsun oysa eskiden benimle öyle çok oynardın ki günün sonunda yorgun düşüp ağlardım.

Ah, merak etme bundan hiç şikayetçi olmadım sevgilim, sadece eski günler özlüyorum.

Minho-ah biz eskiden çok güzeldik değil mi? Sen beni salıncakta sallar, hızlanır hızlanır *aklına gelen anının sonuyla ağlamaya başlar* ve sonrada yere düşmemi sağladın. Ama olsun! Sonra gelip her zaman dizlerimde ki sıyrıklarla teker teker ilgilenir iyileşmesini sağladın.

Minho hatırlıyor musun?
Doğum günümden bir hafta önce ormana gitmiştik. Minik bir kulübede kalıyorduk. Orası çok güzeldi sevgilim. Kalışımızın ikinci gününde kahvaltı hazırlamak için mutfağa inmiştim. Sen krebi çok sevdiğin için özenle hazırlamaya başlamıştım ki arkamda sıcacık nefesini hissettim. Ellerin belimde sertçe  gezerken bir yandan da ensemi dişlerine sıkıştırıyordun. Ellerini kasıklarıma doğru inip tırnaklarını pijamamın üzerinden etime saplayınca ne yalan söyleyeyim o zaman belli etmedim ama çok acımıştı.

Ama sen zaten hep kabaca severdin sevgilim. Kulağıma tükürürcesine beni sevdiğini söylediğinde, saçlarımı çekerek öptüğünde, sevişirken öptüğün her yeri kanatırken kötü bir niyetin yoktu sadece kabaca seviyordun Minho.

*iç çekiş*

Doğum günümde yaşadıklarımızdan sonra - üzgünüm sevgilim ama bunları konuşmaya dilim varmıyor o günü hatırlamak istemiyorum kızma bana olur mu? Sende hata yapabilirsin sonuçta -
daha fazla evde kalamadım Minho. Senden kaçtım sevgilim.

Dehşet verici sevginden kaçtım sevgilim.

* titreyen ellerini saçlarına geçirir*

Hey Minho! Aklıma ne geldi biliyor musun? İkimiz tatile gitmiştik, hani şu kocaman yatağı olan otele. * güler*  Bana o yatakta "Jisung seni bu yatağa bağlayıp ağlatarak becermek istiyorum" demiştin. Amma çılgınsın ya Minho! * sinirle güler*

Neden her anımız böyle bitiyor Minho ? Bana acı çektirerek zevk mi alıyorsun sevgilim?

Açıkçası bunun sadistlikle bir alakası yok, bu-bu daha çok sevginin başka bir boyutu bebeğim.

katranı ne kadar kaynatsan da olmaz şekerWhere stories live. Discover now