(2) Seni seviyorum delikız

3.1K 124 68
                                    

Gözlerimi açtığımda kafam onun göğüsündeydi.Hemen kalkıp onun kanayan kafasını dizime koydum.Evdeki herkes buraya geldi.Şaşkınlıkla bize bakarken ambulansı aradılar.Onu alıp gittikten sonra annesi bana bağırmaya başladı.
Annesi:Jungkooka birşey olursa seni öldürürüm.
Demek adı Jungkook
Annem:Ne istedin çocuktan söylesene.?
Ben:LAN BEN PENCEREDEN KAÇIP GİDİCETİM.ÇÜNKÜ BENİ SEVEN BİR ANNEM VE BABAM YOKTU.O KENDİ CANINI TEHLİKEYE ATARAK BENİM YAŞAMAMI İSTEDİ.SİZDEN GÖRMEDİYİM İLGİYİ ONDAN GÖRDÜM.SİZOLSAYDINIZ BENİ İTERDİNİZ.
Diyip hemen arabama bindim.Hastaneden Jungkookun durumunu sordum ameliyatta dediler.Biryer bulup oturarak hıçkıra-hıçkıra ağlamaya başladım.Hemşireler beni sakinleştirmeye çalisiyordu.Sonra beni bir odaya alıp sakinleştirici verdiler.Gözlerimi açtığımda karşımda durmuş bana bakıyordu.Uyandığımı görünce sevinerek doktoru çağırdı.Kolumdaki şeyi çıkarttı ve gitti.Ben ona üzgün bakarken o gülümseyerek bana sarıldı.Kendimi tutamayıp ağladım.
Jk:Şşt sakin ol niye ağlıyorsun.?
Ben:Suhaline bak.Benim yüzümden kendine zarar verdin.Neden kurtardın beni.Ölseydim şimdi hastanelerde olmayacaktın.
Jk:Sana dahaöncede söyledim.SENİ ÇOK SEVİYORUM.Senden başkasını seversem Allah belamı versin.Yine yaparsan yine kurtarırım seni.Ben olduğum sürece ölemezsin.
Ben:Allah belamı versinLAN.
Diyip kafama vurmaya başladım sertçe.Jungkook buna sinirlenerek elimi tuttu ve alınlarımızı birleştirdi.
Jk:Birdaha yaparsan öperim seni.
Ben:Ölmek istiyorsun qaliba diyip tokatı vuracakken elimi tuttu.
Jk:Beni salakmı sandın.?
Hemen odadan çıkıp arabama bindim ve uçurumun kenarinda oturup ağlamaya başladım.Arada bağırıp saçlrımı çekiyordum.Sonra belimde hissettiyim elle dönüp baktım.Gülümseyerek yanıma geçip oturdu.Sonra kafasını omzuma koyarak kulağıma fısıldadı.
Jk:Seni seviyorum delikız.

Zoraki EVLİLİK JJKWhere stories live. Discover now