5

229 13 8
                                    

Pov Luna

Na een super leuke dag, waarin Liz en ik nog naar de bios zijn geweest naar Maleficent 2 fietsen we naar huis. We kletsen over allemaal leuke dingetjes en dan vraag ik: "Liz, zou je me alsjeblieft nooit meer 'moon' willen noemen? Straks komt iemand erachter en dat wil ik niet." "Is goed, sorry. Ik was gewoon overenthousiast omdat Link en Jer daar waren." Ik glimlach. "Tuurlijk mag je dat ook zijn maar, ik heb het gewoon liever niet dat iemand erachter komt oke?" "Ja, ik zal je voortaan Macaroni noemen" zegt ze lachend. "Maar-eh ik heb moet morgen naar Log wil je mee?" "Mag dat?" "Ja, ik denk het wel. Ik zal het even vragen en dan app ik je oke?" "Leuk!" Liz slaat af en fietst naar haar huis. Ik pak mijn telefoon en oortjes en zet muziek aan. Ik fiets naar huis en eenmaal thuis loop ik naar Lotte. "Lotte! Ik ben thuis!" "LUNAAA! Ik heb een leuk nieuw YouTube kanaal ontdekt! Het heet Moon en het is een Gaming kanaal!" ratelt ze. Ik grinnik. Ze moest eens weten. "Lotte, even rustig. Ik heb een cadeautje voor je! Het is een foto, en raad eens van wie?" "Weet ik niet?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Hier" ik geef haar een foto van Jeremy en een briefje met zijn handtekening en en een lieve tekst voor Lotte. Ze begint te lachen. "niet! je hebt hem niet ontmoet!" ik grinnik. "Liz en ik kwamen Link en Jer tegen in het centrum en toen vroegen ze of ik op de foto wou en toen heb ik gezegd dat ik niet perse op de foto hoef, maar dat ik wel graag een handtekening voor mijn zusje wou, omdat ze een super grote fan is. toen zei Jeremy zo van: "Ik schrijf wel even een lief berichtje, zo'n kans krijg je natuurlijk nooit." en toen schreef hij dat briefje en gaf hij zijn handtekening en we maakten een een foto. die hebben Liz en ik later uitgeprint bij de Hema. Lotte knuffelt me. ''Je bent de beste zus ever." ik glimlach. ik kan het niet laten om te zeggen: "dat weet ik." Lotte begint te lachen. Ik lach met haar mee. dan trilt mijn telefoon ik heb een berichtje van Liz.

Liz: Luna! je mag morgen mee naar Log! me: jeej!
Liz: Link appte me net! help! hij stuurde een hartje ieieieie!
me: w8 wat?
Liz: ja hij stuurde een appje zo van: "was gezellig vanmiddag, ik zie je morgen bij log <3"
me: haha, dikke fix hiero ;)
Liz: Niet die pedo smiley haha! zie je morgen.
me: hoe laat moet ik bij je zijn?
Liz: zorg dat je om 08:00 uur klaarstaat bij je huis dan kom ik je ophalen. :)
Me: oof da's pittig vroeg.
Liz: zie je dan ❤️
Me: byee
Liz: joe

Ik knuffel Lotte nog een keertje na en dan loop ik naar mijn kamer. Ik start mijn computer op en ga even naar de wc. Na op de wc geweest te zijn loop ik terug naar mijn kamer en open YouTube. Ik zie dat ik de 621.849 abonnees heb gehaald. Ik tweet een berichtje dat ik nu de 600.000 abonnee heb en dat er snel een special aankomt. Ik scrol door mijn reacties van mijn laatste video en ik zie een reactie van Lotte. "Hey, moon. Ik wou even zeggen dat ik jou kanaal net tegen kwam en ik ben super blij dat ik je video heb gekeken. Wil je merch uitbrengen?" Ik lach. Echt iets voor Lotte. Helemaal fangirlen over een YouTube waarvan ze een video heeft gezien. Ik sluit mijn computer af en pak Harry Potter deel 7 en begin te lezen.

Hallo mensen, ik hoop dat er nog een paar mensen zijn die mijn boek lezen, want volgensmij is het pittig dood. Door de virus vakantie kan ik veel schrijven dus er komen weer nieuwe deeltjes. :)
Yeah, that's it!
X Maria

Moon -Dutch-Where stories live. Discover now