Part 2

69 4 6
                                    

Egy kietlen fagyos napon évezredek után mióta Aizen és Arrancar csapata véglegesen győzelmet aratak a Lelkek világa felett egy másik jelentősebb probléma adódott .

Aizen: Grimmjow! Ezt mégis hogy képzeled! *pofán csaptam és eltaszítottam magamtól* ne tehénkedj rám! Kettő ezt már ezerszer megbeszéltük ,hogy a lélekbontót többet nem fogjuk használni! Akármennyire is szeretnéd! Másrészt megfogadtam ,hogy nem hozok létre több arrancart .
Grimmjow: De aizen úr! Anno igéretet tett ,hogy a kedvemért létrehoz egy arrancart akit a fiamnak tekinthetek majd ! Erre cserben hagy! Ch ! Rohadt nagy szégyen! *leültem a székembe és lehajtottam a fejem és próbáltam lehiggadni ami elég kevés szerencsével járt . A kezem ökölbe szorítottam és az asztalra csaptam vele* TEIS NAGYON JÓL TUDOD ,HOGY MITAKAROK!EGY SAJÀT FIAT! *a homlokomra tettem a kezem és próbáltam lenyugodni * elnézést.... picit kikeltem magamból.

Aizen: Grimmjow...
Grimmjow: Ne ! Ne is mondj semmit . Nem lényeges . *felkeltem majd a szobám felé indultam ,hogy megélezzem a kardomat amikor éreztem ,hogy megfogja a vállam *
Aizen: Rendben .... de ez nem egy átlagos arrancar lessz ...*magam felé fordítottam az arcát * ebben az én DNS -em is benne lessz.
Grimmjow: NANI!!!!? *hátráltam majd elhuztam az arcom .* tudtommal az elöbb azt mondtad ,hogy nemakarsz soha ismétlem Soha többé létrehozni egy arrancart sem! Akkor most miért!? MIÉRT változott meg hirtelen a véleményed!? Hah!?*megragadtam a hakamáját * annyira ignorál ez a viselkedésed! Miért akarod ezt az egyetlen kivánságom eltontani!? Hah!? Nemérdekel ,hogy a lábnyalód vagyok de kikérem magamnak ! Ez sok! *elengedtem majd hátatfordítottam neki* ** anyira keszúrnám és felakasztanám. Csak ne lenne ott az a két kis segédje . Ch ! Szábalmas **
Aizen:*sóhajtottam majd a végletekig kimerült hogyoku hoz sétáltam,majd megérintettem .* egyet talán még kibír ... Grimmjow adj egy hajtincset! Most!
Grimmjow: Még nem válaszolt a kérdésemre ! Őfelsége! Mért kell hogy az ön DNS-e is benne legyen! Nemakarom hogy elrontsd és hogy kísérletez vele se semmi!
Aizen: Mert csak ezzel fog működni a hogyoku .
Hiddel énse akarom! *elővettem egy ollót meg egy injekciós tűt ,majd levágtam a hajtincsem egy részét és egy kapszulába tettem . A tűvel vettem magamtól vért és azt egy kis pohárba engedtem. Az eszközöket odadtam geimmjow kezébe * ha nagyon akarod azt az elcseszett arrancart akkor tedd amit én .
Grimmjow:* megcsináltam igyanezt a folyamatot és elgondolkoztam* **miben sántikálsz te féreg!? Bármi is az én megvédem a pici fiam .**
Aizen : **nem kell azt tudnod . Semmit se kell tudnod se sejtened a terveimről** tedd a hajad meg a véred az enyémekhez .*figyeltem ahogy az utasitásaimat végrehajtotta ,majd felvettem a dolgokat és a lélekbontóra raktam. Néztem ahogy a 2 DNS -e eggyesül . * megvan .*a hűtőtárolóhoz mentem majd onnan az arrancar sejtekhez . Kivettem egy Vastolord sejtet* ez az utolsó . Most vagy soha *sóhajtottam majd vissza mentem . A Sejtecskét egy tartájba raktam és csöveket helyeztem belé . Rajtuk keresztül beleöntöttem a masszát és beálitottam a mércét *
Grimmjow: azok mik!? Meg ne merd mérgezni!!*pattantam fel a székemböl*
Aizen: chill chill Pantera . *elinditottam a mérő müszert és figyelmesen figyeltem és vártam hogy mit fog kimutatni*
Grimmjow; válaszolj te kis!* hirtelen egy hatalmas fény elvakitott. * NA NANI!!!?*a műszerfalra néztem ami teljesen kiakadt . Az erejét mutató sáv felment a maximumra majd kitört
Az életereje is hasonló képpen járt , a a lélekenergiája meg húsz szorosódott! Aizen re néztem aki csillogó szemekkel figyelte az egészet. Énis közelebb mentem és figyeltem. Semmi ... a kélekölő kard nem jelzett semmit . * mo most mivan!?
Aizen: várj Grimmjow . Légy türelmes . *figyeltem a kard formája csíkot és idegesen vártam. A kezem remegni kezdett . A várakozástol szinte sokkot kaptam ... majd a mosolyom hirtelen aláfagyott*
Grimmjow: Cica!!! Macskaformáju a kardja! * kiabáltam örömömbe* ezaz vègre meglett a saját fiam!* Aizen úrra néztem akinek a szemében ködös és fagyos megvetést láttam. * sebaj aizen majd legközelebb!*nevettem és a tartájhoz sétáltam* szép izmos arrancar! Éjfekete hajjal! A szemei meg gondolom kékek csak nyissa ki! A kardja meg párduc formáju!
Aizen: Nem ..... tigris ...*lehangolt hangal feleltem majd az arrancar ra néztem és halkan ez a szó hagyta el a szám* selejt...
Grimmjow: *nem halottam amit aizen ur mondott . Nemis nagyon érdekelt . Nemtudta elvenni az örömöm* a neve az lessz ,hogy Boss! Boss jaggerjack!!! *figyeltem a tartájt majd észrevettem ahogy kinyitja a szemét * váh!*ijedtem ben háttaestem* rózsaszin meg narancs!? Sebaj! Kontaklencsével megoldjuk!
Aizen: a Raven név jobb lett volna neki... *elfordultam * kell neki még pár nap hogy elég erős legyen hogy kiengethesd ...* elindultam a trónom felè. * hmm **Mi miez!? Furcsa èrzès keringett. A a szemem forró è ès nedves.... mè mèr bànt ,hogy az a selejt nem lett a kèpmàsom ahogy terveztem!? Az a rohadèk Grimmjow! Minden töketes volt csak a kardja nem! Sebaj ... majd elpusztítom azt a genetikai hulladèkot ** * gonosz mosoly ült ki a szàmra majd bementem a trònterembe è bezàrtam az ajtót.

Hàt ennyi is lett volna az
Elsō rèsz... hàt irjàtok meg
Komment be a vèlemènyeteket
Holnap jön a kövi rèsz! Addigis sziasztok ☺️

Boss múltja a vagy a Sötétség mindig az uralma alá veszWhere stories live. Discover now