final

65.1K 4.3K 2.6K
                                    

"hayır jeongguk, karnın ağrıyacak artık."

taehyung, kaç tane olduklarını sayamadığı vişne suyu kutularını küçük olanın elinden kurtarmaya çalışırken bir yandan da büzdüğü dudaklarına bakmamaya ve dikkatini dağıtmamaya çalışıyordu. "hyung! son bir tane, lütfen." ellerini çenesinin altında birleştirerek taehyung'a iri gözleriyle baktı jeongguk. karşı konulamaz güzelliğinin farkında olmadan böyle esmer olana yaklaşması, taehyung'u delirtiyordu. onu alıp sımsıkı sarılmak ve göğsüne bastırarak saatlerce ondan ayrılmamak istiyordu. jeongguk, öyle zayıf bir nokta haline gelmişti ki onun için, hiçbir hareketine dayanamıyor, ufacık kaşlarını çatsa bile onu sımsıkı sarıp mutlu etmek istiyordu taehyung. birlikte geçirdikleri vakit boyunca jeongguk'a olan sevgisi artmış, artmaya da devam ediyordu.

"tamam, neden kızıyorsun ki?" jeongguk, büzdüğü dudakları ve çattığı kaşları ile taehyung'a sırtını döndüğünde, esmer olan onun çocuksuluğuna gülümsemiş ve ince beline kollarını sarmıştı. "bebek tavşan, hemen küstün ama, dönsene bana." çenesini küçük olanın omzuna yaslamış, yumuşak yanaklarına öpücükler konduran taehyung jeongguk'a hiçbir zaman doyamayacağını biliyordu. yumuşacık, bembeyaz yanaklarından dudaklarını ayıramıyor, gülünce kısılan gözlerinden kendini alamıyordu taehyung. jeongguk öyle sevilesiydi ki esmer olan aklını kaçıracaktı.

"bebeğim, küsme bana. lütfen." karnındaki ellerini hareket ettirerek küçük olandan tatlı bir kıkırdama kazanan taehyung, jeongguk'un kısılan gözlerini görmüş ve bulaşıcı gülümsemesini yüzüne oturtmuştu. "taehyung, gıdıklanıyorum!" sevgilisini engellemeye çalışan elleri amacına ulaşamamış, kafasını sevgilisinin omzuna yaslayarak sımsıkı sarmalanmanın zevkini çıkartmaya başlamıştı.

taehyung'un hareketi kesen elleri ve jeongguk'un sakinleşen kıkırtıları, ikisinin de yüzlerinde ufak tebessümler bırakmıştı. küçük olan, ellerini belindeki ellerin üzerine yerleştirmiş ve parmaklarını sevgilisininkilere sımsıkı dolamıştı. "taehyungie," bakışları, birbirlerine sarılmış parmaklarındaydı. "ellerin çok güzel, benimkiler kötü." mızmız ses tonuyla söylenen jeongguk, taehyung'un gülümsemesini ve ardından yapmacık bir sinirle sevgilisine kızmasına sebep olmuştu. "sensin kötü. ellerine kötü deme, özür dile hemen bakayım." elleri arasındaki minik elleri jeongguk'un göz hizzasına çıkaran taehyung, küçük olanın ona şaşkın bakışlarını umursamıyor, çattığı kaşları ile jeongguk'un ellerine bakıyordu.

dudaklarında yeşeren gülümseme ile ellerine bakan jeongguk, gerçekten bunu isteyen sevgilisine inanamıyordu. "özür dilerim, ellerim." kurduğu cümlenin komikliği ve içinde bulundukları durum jeongguk'un kahkaha atmasını sağladığında, amacına ulaşan taehyung, küçük olanın ellerini dudaklarına götürmüş ve her bir eklemini özenle öpmüştü.

esmer olanın bu hareketi üzerine içi sımsıcak olmuştu jeongguk'un. ellerini hiç ayırmadan sevgilisine dönmüş ve boynuna sımsıkı sarılarak dudaklarına ufak bir öpücük kondurmuştu. "ellerim beni affetti mi, taehyungie?" merakla sorduğu soru, taehyung'un bir süre düşünmesine sebep olmuştu. "hmm, biraz düşüneceklermiş." küçük olanı daha da yakınına çekmiş ve göğsüne yaslanmasını sağlamıştı. aralarında geçen, anlamsız dahi olsa onları güldüren küçük sohbetleri jeongguk'un en sevdiği anları oluşturuyordu. taehyung, sevgisini her daim küçük olana hissettirirken onu sözleriyle güldürmeyi ve mutlu etmeyi başarıyordu. jeongguk o kadar mutluydu ki, daha önce hiç böyle sevilmemişti. taehyung ona en güzel duyguları yaşatıyor, huzurlar dolmasını sağlıyordu.

jeongguk, eski sevgilisinin ona böyle güzel bir aşk kazandıracağını hiç düşünmezdi. taehyung'un hayatında olmadığı zamanlarda ne yaptığını dahi hatırlamıyordu.

kısacık bir mesajın ona taehyung'u getireceğini tahmin edemezdi, jeongguk. aldatılmasının güzel bir şeye sebep olacağını da.

ama olmuştu, taehyung, en dipte olduğu anda yanında durmuştu ve jeongguk, sevgilisi yanında olmasaydı ne kadar eksik olurdu tahmin dahi edemiyordu.

***

çok uzun zaman oldu... ama selam

bu bebeğimiz de böylece bittii 🎉 umarım keyifle okumuşsunuzdur ve sevmişsinizdir.

her şey için teşekkür ederim, başka hikayelerde görüşmek üzere. kendinize çook iyi bakın ve evde kalın 💜

 kendinize çook iyi bakın ve evde kalın 💜

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
cheat | taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin