#3-Clace

96 3 1
                                    

Εδω δεν θα βαλω φωτογραφιες απο κανενα απο τα δυο ζευγαρια ηθοποιων που εχουν φερει το σιπ μου στη μεγαλη οθονη γιατι πολυ απλα εγω δεν τους φανταζομουν ετσι. Οποτε φατε στη μαπα fanart.

Στη σειρα (shadowhunters) αξιζαν καλυτερη μοιρα (οπως και ΟΛΑ μου τα σιπ💀) αλλα δεν την πηραν γιατι η Clary εχασε την μνημη της και στην ουσια ξεχασε ο,τι ειχανε περασει (well done writers🤡) οποτε Η ΞΕΝΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...

Στην ταινια (η οποια εμεινε πιο πολυ στο βιβλιο αλλα δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα) δεν μπορω να πω ειχαν χημεια οι ηθοποιοι (τα εφτιαξαν κανονικα στα γυρισματα fun fact) αλλα δεν κανανε αλλες ταινιες για τα αλλα βιβλια για να δεθω μαζι τους.

Παρολα αυτα το σιπ παραμενει σιπ και ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΙΟΥΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ UGHHHH

Στη σειρα μου τραβουσαν το ενδιαφερον καμια φορα (αν δεν ειστε πολυ επιλεκτικοι με τις ερμηνειες προτεινω να κανετε εστω ενα binge-watching ) αν και η σχεση τους δεν ειχε καμια σχεση με τα βιβλια.

Στη σειρα μου τραβουσαν το ενδιαφερον καμια φορα (αν δεν ειστε πολυ επιλεκτικοι με τις ερμηνειες προτεινω να κανετε εστω ενα binge-watching ) αν και η σχεση τους δεν ειχε καμια σχεση με τα βιβλια

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My OTPs και πως με καταστρεφουνWhere stories live. Discover now