Capitolul 14

309 13 0
                                    

Derek povesteste

Dupa o saptamana:

Nu am mai vorbit cu ea de 7 zile si pot spune ca s au simtit ca niste ani. Am deschis studio ul de masini acum doua zile, lucru ce m a bucurat. Am avut clienti , mi am mai ocupat timpul cu ceva, dar gandul meu tot la Jade a stat. Nu stiu care este relatia ei cu Nathan, dar astazi am un plan in care vreau ca Zack sa ma ajute.
Am asteptat ca Jade sa si termine programul si sa plece. Dupa ce pleaca cu motocicleta, intru in salon.
-Zack! Spun si dau mana cu el
-Derek! Ce te aduce pe aici? Nu mi spune ca vrei un tatuaj acum.
-Nu, am venit sa ma ajuti cu ceva.
- Sigur! Spune mi cu ce sa vedem ce putem face.
- Vreau sa i au cina cu Jade in seara asta si nu stiu cum. Daca ii spun de mine cu siguranta nu o sa vrea, iar tu esti singurul pe care l ar accepta sa ia cina cu ea.
- Vrei sa spui sa o chem la o cina si de fapt sa fi tu in locul meu? Spune Zack si eu ma bucur ca a inteles
-Da! Exclam eu, spune mi te rog ca ma ajuti?!
-Sigur. Cand vrei sa luati cina?
- Astazi!
- Bine. Hai sa o sunam
Si Zack ii apeleaza numarul pe care eu realizez ca nu il am si planuiesc sa il cer dupa ce o va suna.
"Alo, Jade! ...te am sunat sa te intreb daca vrei sa iei cina cu mine, Dila si Lucas?....la restaurantul Orizont, la 8....ok, cu ce vei ajunge?....nu, nu veni cu motocicleta, ia un taxi.....de ce sa vii cu taxiul??...aaa, pai...sa te pot aduce eu cu masina acasa!!...bine..multumesc, pa!"
Bat mana cu el si il strang in brate.
- Esti cel mai tare Zack! Mersi mult, zic eu fericit
-Nu ai pentru ce. Acum du te si pregateste te, sa nu intarzii si sa fi inaintea ei acolo. Imi spune Zack
-Asa voi face! Zic si ies din studio.
.
.
.

Jade  povesteste 

Nu aveam planuri pentru seara asta, cand Zack ma suna si imi zice sa merg cu el, Dila si Lucas sa luam cina in oras.  De o saptamana nu mai stiu nimic de Derek si nici nu l am mai vazut.Am acceptat si sper ca aceasta iesire sa mi prinda bine si sa ma relaxez putin, poate chiar sa nu ma mai gandesc la Derek.  Dus mi am facut de dimineata si pentru ca am doar o ora sa ma pregatesc nu imi mai fac. Imi aleg o tinuta de seara: un maiou negru, o fusta scurta, verde si un pic mai lunga in coltul stang, care se asoreteaza cu ochii mei alaturi de o pereche de cizme lungi peste genunchi cu toc mediu. Machiajul il accentuez, putin, cu un  dermatograf negru in partea de jos a ochilor, ma dau cu o crema de seara si cu parfumul meu de liliac. Imi chem un taxi si la 8 fara 15 minute sunt in fata restaurantului.
Intru si localul este foarte linistit, cu o muzica ambientala cantata imaculat, de niste domni imbracati la 4 ace. Lumina este slaba si provine de la niste felinare si de la lumanarile asezate pe fiecare masa in mijloc. In timp ce il caut cu privirea pe Zack si gasca, il vad pe Derek.
Se uita in ochii mei, se ridica in picioare de la masa unde este asezat si vine catre mine. Simt cum incepe sa imi tremure tot corpul, doamne cat de dor mi a fost de baiatul asta, sa il vad, sa il ating... Este imbracat elegant, cu niste pantaloni visinii, o camasa neagra si o veste neagra, mai lucioasa cu nasturi, care vine aplicata doar pe partea din fata a camasii.

 Este imbracat elegant, cu niste pantaloni visinii, o camasa neagra si o veste neagra, mai lucioasa cu nasturi, care vine aplicata doar pe partea din fata a camasii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Derek  povesteste

8 fara 20 seara si sunt in restaurantul Orizont. Am comandat deja meniul si am luat un chelner care sa se ocupe doar de masa mea. O vad pe zeita inimii mele cum intra in restaurant si cum presupun ca il cauta pe Zack cu privirea dar ma zareste pe mine. Este atat de frumoasa, cea mai frumoasa fata din acest univers. Hainele pe care le poarta se muleaza perfect pe corpul ei de sirena, iar cizmele din picioare sunt cireasa de pe tort.

Ma ridic de pe scaun si ma duc catre ea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ma ridic de pe scaun si ma duc catre ea.
-Jade...esti atat de frumoasa! Spun si ii sarut mana. Deja mirosul ei imi imbata corpul si ma topesc din picioare.
- Derek, ce este cu tine aici? Spune ea usor surprinsa
- Vreau sa mi mai dai o sansa! Nu sunt persoana care crezi tu, nu s a intamplat nimic intre mine si bruneta aia. Spun si sper sa ma creada.
Nu mi raspunde, o i au de mana si mergem catre masa. O ajut cu scaunul dupa care ma asez si eu. Servim cina si inainte sa vina desertul incep o conversatie:
- Jade...nu vreau sa fi suparata pe mine.
-Derek, nu ma intereseaza ce ai facut in club si cu cine ti ai petrecut saptamana asta, pana la urma nu suntem intr o relatie. Spune si simt o urma de regret in vorbele ei.
-Dar eu vreau sa fim intr o relatie! Vreau sa fi iubita mea pentru ca eu chiar tin la tine. La naiba, Jade, chiar te plac. Nu ma intereseaza ca facem parte din clanuri diferite, impreuna putem sa trecem peste orice obstacol, asta daca si tu vrei si simti ceva pentru mine.
Vad cum ramane uimita de vorbele mele, la fel am ramas si eu, dar pastrez asta doar pentru mine si ii fac semn chelnerului. Vorbisem cu el de cand ajunsesem aici si il vad pe acesta cum imi aduce buchetul de trandafiri, verde, care  se potrivesc perfect cu ochii de smarald ai Jadei.

 In mijloc am optat pentru o pata de culoare si anume, un trandafir auriu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

In mijloc am optat pentru o pata de culoare si anume, un trandafir auriu. I au buchetul, ma ridic de pe scaun si ma pozitionez langa ea.
- Jade, vreau sa sti ca nu mint in legatura cu sentimentele mele fata de tine. Deci, vrei sa fi iubita mea? Spun si astept cu nerabdare raspunsul ei.
- Da, Derek, vreau sa fiu iubita ta! Spune si vad cum se imbujoreaza.
Ii dau buchetul de trandafiri si o sarut in cel mai frumos si romantic mod.
Dupa ce am mancat desertul, am discutat, am ras, mi a povestit despre copilaria ei, despre prostiile pe care le facea...
Nu stiu cum a trecut timpul atat de repede si pe la miezul noptii am adus o acasa.
-Multumesc pentru tot! Spune ea si ma saruta scurt pe buze, dupa care iese din masina.
Astept sa intre in casa si dupa am plecat si eu.
Ajung acasa si ii dau mesaj pe numarul care il luasem astazi de la Zack.
"Noapte buna, iubita mea pistruiata!"
Si imediat primesc raspuns:
" Noapte buna, Derek!"

Unirea SalbaticilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum