21.

1.7K 99 5
                                    

Amint az ajkai hozzáértek az enyémekhez mintha hideg zuhany ért volna. Nem is mozgatta a száját csak finoman ,,pihentette" az enyémen. Pár másodperc múlva elhúzódott én meg éreztem hogy az arcom egyre jobban kezd hasonlítani egy rák színére. Ez meg mi volt? Még azon sem tettem túl magam ,hogy randizunk erre meg elveszi az első csókomat... egy hullámvasúton! Fél szemmel rásandítok de ő nem néz rám, egyenesen előre néz óriási vigyorral az arcán. Na persze ő élvezi a helyzetet! Előre fordultam én is,és örömmel konstatáltam ,hogy már mindjárt vége a pályának. Hasamba visszatért a hányinger és még egy kicsit sokkos állapotban voltam. Persze a mellettem ülő ördög csak szexin vigyorog! Próbálom kizárni azokat a gondolataim amelyikben az van ,hogy csak egy kis kaland vagyok neki. Kiakarja próbálni ,hogy milyen egy fiúval lenni majd mikor megunt csak simán eldob és úgy tesz mintha nem történt volna semmi. De én már nem tudnám ezt megcsinálni.. kezd szép lassan valóra válni az álmom és nem élném túl ,hogyha egyszer csak vége lenne. Hogyha sosem vett volna észre talán sokáig bírtam volna ,de így hogy már ,,megízleltem,, hogy milyen vele lenni,beszélgetni és ,hogy milyen az amikor megcsókol már nem tudnék lemondani róla.
A nagy elmélkedésemet megszakította a kocsi fékező hangja. Miután teljesen megálltunk kicsit bizonytalanul szálltam ki és mentem a tömeg szélére. Egy kis friss levegőre.

Pár pillanat múlva egy meleg tenyeret éreztem meg a vállamon.
-Jól vagy?- Will aggódó arckifejezéssel nézett engem, nekem meg rögtön eszembe jutott a csókunk így csak egy halk igen hagyta el a számat.

-babaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang