Hoofdstuk 9: slapen.

6.8K 234 26
                                    

Ik kan alweer niet slapen, Volgensmij heb ik echt slapeloosheid ofzo. hoe noem je dat ookal weer? Insomnia ofzo, zie ik let wel op in de les.

nouja ieder geval ik kan niet slapen ik denk de heletijd aan sebastiaan. hoe mooi zijn ogen zijn, hoe sterk hij is en hoe lekker hij zoent.

ik heb best wel dorst dus ik besluit wat water te drinken ik sta op, en kijk op mijn klokhet is al 3 uur s' nachts.

pfff. ik pak mijn flesje van mijn bureau, die op is. Urgh moet ik nog verder lopen, ik loop naar de badkamer en vul mijn water.

opeens voel ik handen op mijn schouders, ik schrik en draai me om. het is Sebastiaan maar "godverdomme Sebastiaan, waarom laat je me schrikken?"

hij lacht, zijn lach is zo mooi "ik kon niet slapen en ik hoorde je naar de badkamer gaan, dus ik dacht, laat ik even bij mijn mijntje gaan kijken."

OMG hij noemde hij mij nou echt zijn mijntje, ik probeer rustig te blijven, als ik helemaal blij ga doen, denkt hij vast dat ik gestoord ben.

"Oh ja ik kon ook niet slapen" probeer ik zo rustig mogelijk te zeggen. "dat dacht ik al, kan ik misschien bij jouw slapen?"

OMG, WAT BEDOELT HIJ DAARMEE? "gewoon slapen." zegt hij er snel achteraan, waarschijnlijk trok ik een of ander raar gezicht.

"Ja is goed hoor." zeg ik met een klein glimlachtje. hij geeft me een klein kusje op mijn mond.

we lopen naar mijn kamer. als we mijn kamer binnen komen begint hij mij te kietelen, alweer. ik kan er echt niet tegen en probeer uit zijn greep te komen.

als hij eindelijk stopt kietel ik hem terug, maar hij moet er niet om lachen. "kan jij tegen kietelen?" vraag ik met een nep sip gezicht.

"ja, en dat betekend dat ik jouw zo vaak kan kietelen als ik wil en je me niet kan terug pakken." lacht hij. hij begint me opnieuw te kietelen.

als hij eindelijk klaar is met kietelen kijk ik op de klok het is al half 5. "misschien moeten we maar gaan slapen, het is al best wel laat." zeg ik.

"ja is goed." hij geeft me een paar kleine kusjes achter elkaar. ik ga met mijn rug naar hem toe liggen, en hij slaat zijn arm om mijn heen.

"Slaaplekker." "Slaaplekker, mooi meisje." OMG hij noemt mij mooi, en met die gedachte val ik in slaap.

Heeeeyyy even een heel klein hoofdstukje want ik had uitval. ik heb een paar dingetjes. ten eerste: happy bday to one of my best friends esmee.
Ten tweede: weten jullie een leuke bijnaam voor sebastiaan? ik dacht zelf aan ti, het komt niet zo vaak voor maar ik vond t wel leuk. je weet wel sebasTIaan.
Ten derde: zouden jullie het beter vinden als in minder vaak update en dan grotere hoofdstukken, of gewoon zo houden? xxxx

I fell in love with my brother.Where stories live. Discover now