Vím že mě máš ráda!

1.1K 46 8
                                    

Nedokončila jsem to protože mě políbil...

Rychle jsem si uvědomila že by tenhle vztah neměl smysl. Jak dlouho by tohle trvalo? Týden ?Nebo snad den ? A pak ho začnu nudit a on mě opustí. Rychle jsem se odtáhla a rázně jsem řekla ,,Blacku jestli mě ještě jednou políbíš.." Zase jsem to nedořekla protože mě  políbil .Tak moc jsem si přála aby tahle chvíle neskončila, tak moc jsem chtěla aby mě takhle líbal pořád, chtěla jsem mu vjet do jeho dlouhých havraních vlasů...Ale nemohla jsem já nehledám vztah na týden a opravdu nepotřebuji aby mi říkaly hůř než krvezdrádkyně například další blbka která dala Blackovy. Znovu jsem se odtáhla a vrazila jsem mu facku. On se na mě překvapeně koukal a chytl se za tvář. Otočila jsem se chtěla jsem se odejít ale Sirius mě stáhl zpátky. Přišpendlil mě na zdi. Nemohla jsem se pohnout. ,,Blacku!Co to..děláš?" Snažila jsem se vymanit ale nešlo to. ,,Nedělej že jsi nic necítila" Cítila? ,,Ne necítila jsem nic" Řekla jsem i když jsem si tím nebyla vůbec jistá. ,,Lžeš, vím že mě máš ráda!" Ještě víc se na mě natlačil. Měla? Ne.. Ano.. Zatraceně! Co si budeme kdo není zakoukaný do Blacka..,, To si jen namlouváš" Kousla jsem ho do ruky a rychle jsem se vymanila z jeho sevření. Než se vzpamatoval já byla už dávno pryč. Rychle jsem vyběhla do svého pokoje. Hned co jsem dveře zavřela svezla jsem se po nich dolů a začala jsem brečet. ,,můj život je tak na hovno" babička by mě zabila kdyby zjistila že jsem se líbala se zrádcem Blackovy krve zabila by mě. Teď mi to došlo.. Dnes mi mají dojít šaty! Otevřela jsem okno a sedla jsem si s knihou do postele.

O hodinu později

Slyšela jsem jak mi něco přistálo na okně ihned jsem se otočila a usmála jsem se na Reese. ,,Ahoj sovičko moje ,copak mi to neseš?" Převzala jsem si balík a pohladila jsem jí po hlavě. Balík jsem si hodila na postel a zavřela jsem okno. Najednou se ozvala hrozná rána a proto jsem i s Reesem na rameni vešla do společenky. Stál tam opilý Black a hádal se s Jamesem.,, Co se děje?" zeptala jsem se a sešla jsem že schodů.,, Tak ty se ptáš co se děje jo!?" zvýšil na mě hlas Black. Takový je kvůli mě?,, Blacku.. ",, Vypadni!" zařval na mě. Reese se polekal a odletěl zpátky do pokoje.,, Siriusi! Teď tě neodpustím.. " Nad mým oslovením se trochu usmál. Ale pak se hned zase zamračil. ,,Tak když tak moc chceš.." James ho chytl pod ramenem a já udělala to samé na druhé straně. Celou cestu se na mě Sirius koukal. Já se ale koukaly do podlahy. Tohle jsem nechtěla, nechtěla  jsem aby se kvůli mě trápil, ale opustil celou svou rodinu aby se zbavil čistokrevných a já bych ho tak jen zatáhla zpátky.. nevím co by mu jeho rodina udělala za to že je opustil.. A už vůbec netuším co by mu udělala moje babička.. Došli jsme do pokoje, Sirius si sedl na postel a já si sedla na křeslo před ním.

Nastalo takové to trapné ticho, nikdo nevěděl co má říct a tak jsem začala.,,Siriusi já.. chci se omluvi.." Nenechal mě to doříct a řekl ,,Pojď za mnou" poklepal na postel. Sedla jsem si k němu. Otočil si mě tak abych mu koukala do očí. ,,Řekni mi že mě nemáš ráda..Já ti to totiž nevěřím" Koukala jsem se mu do jeho krásných bouřkových očí a věděla jsem že mu nemůžu zalhat. ,,To nemůžu.. Mám tě ráda a záleží mi na tobě ale nemů.." Najednou Sirius vstal a běžel do koupelny. Rychle jsem šla za ním a chytla jsem mu vlasy. ,,Běž pryč nechci abys mě takhle vid.." Začal zvracet. Já ho hladila po zádech a šeptala jsem mu ,,To je dobrý ,Spolu to zvládneme" Po chvíli mu bylo lépe a tak spláchl a opláchl si obličej. ,,Děkuju, Půjdu se převléct a pak půjdu spát taky a už můžeš jít" ,,To víš že jo ..večer se ti udělá zle a kdo ti bude zachraňovat vlasy? Zůstanu tady" ,,Dobře ustelu si na zemi" ,,Ne je ti zle na zemi spát nebudeš!Lehnu si tam já" ,,Nenechám tě spát na zemi!" ,,Fajn tak spíme v posteli oba" Ukončila jsem naší hádku. Siriusovy se rozzářily oči. 

 Po chvíli jsme už ležely vedle sebe. Já se pak otočila na bok k Siriusovy a zeptala jsem se ,,Je ti líp?" ,,Je mi zima" Rychle jsem se k němu přitulila. JEN ABY MU BYLO TEPLO,ROZUMÍME SI? On mě objal kolem pasu a po chvíli usnul. Já ještě chvíli koukala na to jak spí a pak jsem taktéž upadla do říše spánků...

752 Slov 

Poberti: Příběh dívky co měla být ve Zmijozelu!Kde žijí příběhy. Začni objevovat