Az első nap

401 16 2
                                    

1. 𝐅𝐞𝐣𝐞𝐳𝐞𝐭

A történetünk egy olyan világban játszódik, ahol az emberek különböző természetfeletti képességekkel születnek meg. Az emberek ereje legkésőbb 4 éves korukig jelennek meg, de csak az emberek 80%-a rendelkezik természetfeletti képességekkel.
Nagyon kevés ember van aki erő nélkül születik, ugyanis ez egy igencsak apró tényezőn múlik, mégpedig, hogy az illetőnek van-e két ujjperc a kis lábujján.

Én nem rendelkeztem két ujjperccel a kis lábujjamban, viszont az én erőm csak 6 éves koromban jött elő. Az én képességem a telepátiához kapcsolódik, képes vagyok telepatikusan kommunikálni emberekkel, emlékek törlésére, bele látok mások fejébe, akár még a múltjukban is tudok kutatni, mozgatom a tárgyakat a puszta gondolatom segítségével és látom a jövőt. De csak lehetőségeket, ugyanis az ember válassza meg a jövőjét én csak látom a lehetőségeket amiket választana. A képességem erős és veszélyes, viszont hősként csak nehezen tudom használni, hiszen a közelharcra nem hat ki, ezért a testemet is fejleztenem kell hogy a harcban is cselekedhetjek. Ami így is lett, 15 éves vagyok és eljött az ideje hogy iskolát válasszak.

Én a U.A. akadémiára jelentkeztem ami az egyik legjobb hősképző iskolája, a túljelentkezés is vagy 1000 fővel túl nő és mint tudni illik a Béke szimbóluma, az elsőszámú hős All Might az idei évtől elkezd ott tanítani. A felvételi vizsgán elég jól teljesítettem, a feladat az volt hogy az 1, a 2 és a 3 pontos robotok elpusztításával pontokat szerezzünk, de volt egy 0 pontos robot amit jó volt elkerülni. A vizsgát több helyszínen végeztük, hogy a barátaink ne tudjanak nekünk segíteni. Én a B vizsga helyszínre kerültem, ahol a vizsga végén egy kócos hajú srác a 0 pontos robotnak esett neki, hihetetlen a képessége de mindkét lábát és a jobb karját is eltörte. Olyan volt mintha még nem uralná teljesen a képességét. Ennek ellenére felvették az U. A.-re, ahogyan engem is.

Namiko Okazaki vagyok és ez az első napon a U. A. hősképző akadémián! Én is a szerencsés 40 diák közé tartozom, ugyanakkor még nem tudtam hogy 41 férőhely van valójában, ugyanis az osztályunkban 21-en járunk, vagyis eggyel több diákot vettek fel az akadémiára. De vajon miért? Ki miatt? Talán szükségük van valakire.

Akkor még nem törődtem ezekkel a kérdésekkel, hiszen még nem tudtam róla. Csak izgatottan járkáltam a folyosón és kerestem az I. A. osztályt, amit hihetetlenül gyorsan meg is találtam.

Amikor beléptem az osztályterembe, szinte már mindenki ott volt már vagyis azt hittem, hogy mindenki ott van a helyszínen de váratlanul még 1 diák belépett az ajtón. A zöld göndör hajú fiú volt az aki úgy összetörte magát a vizsgán, több diák is oda szaladt hozzá hogy dicsérje meg az erejét. Én is csak csodálni tudtam a srácot, nagyon lenyűgöző a képessége, persze ezt akkor nem említettem meg előtte.

Ekkor kicsit elgondolkodtam, hogy miért is vagyunk 1el többen mint a többi osztályban de nem volt sok időm ezen filozni, mert egy nagyon fáradt ember jelent meg az ajtóban. Hirtelen minden diák leült a helyére, nagyon megis lepődtem hogy ez az álmos férfi lesz az osztályfőnökünk.

Az első nap kissé furcsáltam hogy nem megyünk az ünnepségre hanem egyből az erőnket kell próbára tennünk. Nagyon izgalmasnak találtam,hogy végre megmutathatom a többieknek hogy mire is vagyok képes. A körülöttem álló diákok is nagyon izgatottnak tűntek, aminek egy tűnik hogy a tanár nem nagyon örült és a következő mondta.

-Tehát ennyire örültök? Akkor ez egy verseny lesz, és az utolsó tanulót kirúgjuk az iskolából!-a tanár egy huncut egyben gonosz mosolyt húzott az arcán és erre mindenki megijedt. Ez az első napunk és máris repülhetünk, ez járt a fejemben. De azt akartam hinni, hogy ezt a tanár úr nem gondolja komolyan. Viszont látszatra az osztály nagyrésze idegeskedni, de az a göndör hajú fiú kitűnt a többiek közül. A tekintete olyan volt, mintha már előre tudná hogy ő lesz az utolsó, én sem vagyok valami nagy előnyben mert a képességem nem hat ki a fizikai erőmre. Viszont az agyam az rendkívül jól szokott fogni a harci helyzetekben, ezért valamit biztosan ki tudok találni.

|🔥Boku no hero academia🔥| ••BNHA x OC••Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang