4

466 51 72
                                    

Nefes nefese kulaklığımı çıkarıp, kendimi koltuğa attım. Promosyonlara başlamıştık ve bitirmiştik. Çok ama çok yorulmuştum. Armylerin olmaması bu olayı biraz daha üzücü kılıyordu. O günden sonra adam akıllı Jin Hyung ile konuşamamıştık bile. Çok meşgul olmamız en büyük etkenlerden biriydi tabii ki.

Derin nefesler alarak üstümü değiştirmek üzere diğerlerinin yanına gittim. Sessizce üstümü değiştirip rahat bir şeyler giyerek çıkışa yöneldim ve araca bindim. Şu anlık boştaydık yeni şarkılar üzerine çalışıp biraz kendime zaman ayırmak istiyordum. Yanıma Jungkook oturup kafasını omzuma yasladı yorulmuştu ve her zamanki gibi omzumda uyukluyacaktı. Karşıma Taehyung ile Hoseok oturup kapıyı kapattılar.

Diğerler üyeler diğer arabaya binmiş olmalılardı. Taehyung'da Jungkook'a dil çıkartıp kafasını Hoseok'un omzuna yasladı. İkisine sırıtırken bakışlarımı elimdeki telefona çevirdim. Instagram hesabıma girip Armylerin hesaplarında gezmeye başladım. Bunu sahte hesap açmadan önce orjinal hesapta yapmıştım ve yanlışlıkla bir iki gönderiyi beğenmiştim. O gün bugündür bu hesaptan giriş yapıyordum. Boynumu oluşturarak boynumu esnettim yurda gidip biran önce duş almak istiyordum. Telefonumu kapatıp kafamı Jungkook'un kafasına yasladım. Telefonun titremesi üzerine elime alıp ekran kilidini açtım. Jin Hyung mesaj atmıştı.

Seokjin
Namjoonie seni özledim... Her anlamda

Jungkook'un telefona eğilmesi ile hızla ekranı kapattım.

"O kimdi Hyung? Mesajı gördüm ama ismini göremedim"

Sıkıntıyla saçlarımı karıştırıp, ellerimi dizlerimin üstüne koydum. Bu sırada Jungkook'ta kafasını omzumdan kaldırmıştı. Telefonu elimden almaya çalışırken bileğinden tutup, arka çebime sıkıştırdım.

"Jungkook kimse kim bu hareketlerin canımı sıkmaya başladı artık!"

Yorgun gözlerini gözlerime dikip bir süre baktı daha sonra bizi izleyen ikiliye dönüp gözlerini kırpıştırdı. (Benim kurabiyemi üzdü püüü her yorum namcunun kafasına bir kurabiye atmak niteliğindedir) Benden uzaklaşarak cam kenarına sindiginde oflayıp ellerimle şakaklarıma masaj yaptım. Çok güzel olmuştu cidden. Öğrenecek korkusu ile kalbini kırmıştım.

"Jungkook" elimle bacağına dokundum yavaşça elini elimin üstüne koyup iteledi.

"Yorgunum Hyung yurtta konuşuruz"

"Sorun ne Namjoon bir sıkıntın mı var?" gözlerimi sözün sahibine çevirip başımı olumsuz anlamda salladım. Arka cebimdeki telefonu alıp Jin Hyung'a mesaj attım.

Namjoon
Hyung neredeyse Jungkook görüyordu.

Seokjin
Mesajını görebilecek yakınlıkta bulunmasaydın o zaman!

Kaşlarımı çatıp mesaja anlam vermeye çalıştım. Biz bunları aşalı çok oluyordu. Ya da daha olmamış mıydı? Aramızda ki ilişkiyi bitireli belki aylar olmuştu. Jin Hyung'un devam ettirmek istemesine hala anlam veremiyordum.(çünkü salak)

Bunun en büyük etkenlerinden biri de düzenli seks hayatının bozulmasından dolayı olduğunu düşünüyordum. Attığı mesaja bakarsak bu akşam beni rahat bırakmayacaktı.

Arabanın durması ile hızla yanımdan inen Jungkook'a baktım. Gönlünü almam biraz zaman alacak gibiydi. Taehyung ve Jimin'in yanına giderek bir şeyler fısıldamaya başladılar. Gözlerimi kısarak onlara bakarken yanımdan geçen Jin Hyung'a gözlerim takıldı. Elini elime saniyelik sürtüp yurdun kapısından içeri girdi. Sanırım birbirimizi özleyen sadece o değildi. Elime bakarken kafamı kaldırıp bana gülümseyerek bakan Jimin ile karşılaştım. Elimi hızla cebime sokup, yurda girdim.

Odama girip cebimdekileri yatağa attım ve banyoya yöneldim. Hızla kıyafetlerimi çıkartıp kabine girdim. Hızla banyo yaptıktan sonra belime bir havlu sarıp, çıktım. Tişört ve şort giyerek mutfağa girdim. Menajerlerin bizim için sipariş ettiği yemekleri yerken herkes sessizdi. Yoongi Hyung'un ayakta uyuklamasını saymıyordum bile. Ayağa kalkıp odama yönelirken diğerleri de kendi çaplarında takılmaya başlamışlardı bile.

Odama girip yatağıma uzanarak telefonu ile uğraşmaya başladım. Kapının açılması ile istifimi  bozmadan telefona bakmaya devam ettim. Kapının kilitlenmesi ile bakışlarımı Jin Hyung'a çevirdim. Ellerini iki yana açarak omuzlarını kaldırdı "Ne? Özledim demiştim"

Tişörtünü yere atarak yanıma uzandı. Onu göndermem gerekirdi. Aramızda ki bu ilişkiyi bitirmiş olmamız gerekirdi. Kolunu belime yaslayıp benimle birlikte telefona bakmaya başladı ya da bana. Telefonu tutan elimi çekip saçlarının arasına koydu. Telefonu bıraktım. Gülümseyerek okşarken kolumu ensesine koydum. Derin bir nefes alarak, yavaşça gülümsedi.

"Beni uyutup, böyle kurtulmaya çalışıyorsan yanılıyorsun. Bu gece seninle sevişmek istiyorum" ellimi saçlarından çekip, beline sardım.

"Hyung unuttun mu sen koydun elimi"
"Ben sadece elini koydum sana okşa demedim ki?"
Kaşlarımı çatarak dediği şeyi düşündüm mantıklıydı. Dudaklarımı dudaklarına bastırdım hafifçe ellerini göğsüme koyarak ittirdi.
"Nasıl yani? Öylece öpecek misin? 'Hyung biz bu ilişkiyi bitirdik' demeyecek misin?"

Üstüne uzanıp bacaklarının arasına bacaklarımı yerleştirdim ve ellerimi omuzlarının üstüne koyarak destek aldım. Gözleri ile gözlerimi takip ederken sırıttı. Ellerini kollarımdan omuzlarıma kadar yavaşça çıkarttı.

"Hyung tek özleyen sen değilsin" (utnyom)

Omuzlarına minik minik öpücükler kondurarak, çenesine kadar geldim. Yanaklarına, burnuna, gözlerinin etrafına minik öpücüklerimi sıraladım.

"Her seferinde bunu yapmaktan asla bıkmayacaksın değil mi?"
"Niye artık hoşuna gitmiyor mu?" dudaklarımı yanağından çekip kafamı kaldırdım. Kafamı kendine çekip, ellerini boynuma doladı.
"Yoo hayır devam et" gülümseyip bir öpücük daha kondurdum. Ellerim şortunun kenarlarına gittiğinde ellerimi tutup, geri çekti. Meraklı gözler ile ona bakarken elini belime yaslayıp beni yatağa yatırdı. Ellerini iki yanıma koyarken üstümde doğruldu. Kaşlarımı çatarak ona bakarken elini tişörtümün altından göğsümde gezdirdi.

"En son kim üsteydi?"
Gözlerim hızla açılırken, elimi beline sardım.

"O sayılmaz Hyung biliyorsun bir şey yapamamıştık"

"Beni ilgilendirmez Joonie. Sonuçta üsteydin" muzipçe gülümseyerek tişörtümü çıkarttı...

Ahaha fake attım uçiçiumumum burdan seme Namjoon sananlara selam olsun. Burda kestim çünkü hem utandım hem Yazamadım uzuçuzuuçuu yüzden normaldende kısa oldu sori darkofsatan bir dahakine senin için daha uzun yazmaya çalışıcam😚💜

Moon🌚/NamJin(Ara Verildi)Where stories live. Discover now