Κεφάλαιο 17

4K 270 63
                                    


Κεφάλαιο 17

Μανχάταν Ν Υόρκη

Λίγο καιρό πριν...

Όλο το βράδυ έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα και ο ύπνος μου ήταν πολύ ανήσυχος. Έξω έχει ξημερώσει. Και εγώ πρέπει να σηκωθώ επιτέλους να πάω στο γραφείο. Τώρα καταλαβαίνω τα παιδιά που λένε στην μαμά τους «Δεν θέλω να πάω σχολείο σήμερα» Σέρνω το κορμί μου έξω από το κρεβάτι. Κοιτάω με αποστροφή το άσπρο φόρεμα μου. Το λερωμένο μου άσπρο φόρεμα , αυτό που χθες με χλεύαζε. Θα πέσω στην ανάγκη του όμως πάλι. Δεν έχω κάτι άλλο να φορέσω και ούτε μπορώ να δανειστώ κάτι από την ντουλάπα της Ρέιτσελ είμαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη.

Ευτυχώς έχω ρούχα στο γραφείο. Πάντα αφήνω κάτι μην τυχόν και μου χρειαστεί. Για να πάω από το σπίτι, ούτε λόγος . Δεν θέλω να τον δω. Όχι ότι θα είναι εκεί βέβαια. Μπορεί να μην κοιμήθηκε καν στο κτήριο μας. Μπορεί όταν του άφησα το πεδίο ελεύθερο να έφυγε με κάποια άλλη. Στην σκέψη αυτήν νιώθω ένα πόνο στο στήθος μου. Δαγκώνω το εσωτερικό από το μάγουλο μου. Θα το ματώσω στο τέλος. Ανάσα , ανάσα σκέφτομαι πάρε ανάσα.

Το κινητό μου παραμένει ερμητικά κλειστό. Είπα χθες ανάμεσα στα αναφιλητά μου στην Ρέιτσελ να ειδοποιήσει τα παιδιά ότι είμαστε μαζί και ότι κάτι έπαθε το τηλέφωνο μου, έτσι εάν με χρειαστούν για οτιδήποτε να πάρουν στης Ρέιτσελ. Ο Κίθ βέβαια αναστατώθηκε γιατί νόμισε στην αρχή ότι κάτι έχει η Ρέιτσελ και δεν του το λέμε , αλλά μιλήσανε με βιντεοκλήση και τον καθησύχασε. Τους άκουσα λίγο μετά που έφυγε εκείνη από τον ξενώνα να μιλάνε και να γελάνε... Στον Liam είπα να έρθει από τις 8 και να με περιμένει απέξω.

Πίνουμε καφέ και με ρωτά πως είμαι. Δεν είμαι καλά άλλα θα το παλέψω. Χθες πριν κοιμηθώ σκέφτηκα πολύ. Νομίζω πως ζήλεψα. Αυτό ένιωσα γι' αυτό έφυγα. Δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω. Νομίζω πως ο Ρομπερτ είναι πολύς για μένα και θα πληγωθώ. Τον Logan δεν τον ζήλεψα ποτέ γι΄αυτο αντέδρασα έτσι, σοκαρίστηκα από αυτά που με κάνει να αισθάνομαι. Δεν είμαι περήφανη για τις αντιδράσεις μου. Ούτε για την ζήλια ούτε που τον παράτησα και έφυγα. Απλά είναι πολύς, πολύς σε όλα, πολύ όμορφος , πολύ ενδιαφέρων, πολύ γοητευτικός, πολύ έξυπνος, πολύ περιποιητικός πολύ πλούσιος...και ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται και δεν τελειώνει με τίποτα...Είναι αυτός που είναι με τα θετικά του και τα αρνητικά του και εγώ είμαι τρομερά γοητευμένη από εκείνον και... και φοβάμαι.

Κρυφές ΕπιθυμίεςDonde viven las historias. Descúbrelo ahora