.6.

3.3K 189 27
                                    

Levi

"Od kud vy se znáte?" Zeptám se obou a sleduju Erena jak vyděšeně na něj kouká, jakoby ho Jakob chtěl zabít

"J-ja asi budu muset!" Vyjekne eren a rychle se postaví což se mu vymstí a spadne zpět na gauč

Eren

Já to tušil, už není cesty zpět.
Chci se rychle zvednout, ale mé nohy mě zradily a spadl jsem zpět na gauč a zakňučel bolestí.

"Co se stalo Erene?" Začne se 'strachovat' Jakob. Hah jako by mu na mě záleželo, ale musím hrát s ním co když poté mě zmlátí ještě víc "nic.." špitnu

"Levi co tady vlastně dělá?" Řekne se zájmem Jakob "no... Když jsem šel domů z kavárny...." Začal mu vyprávět co se stalo

"Ale to je teď jedno, v kuchyni je teplé jídlo a mělo by se sníst dřív než vistydne" nakonec zabručí a pomůže mi vstát "d-děkuju pane u-učiteli" vykoktám ze sebe "učiteli? Počkat.. levi ty učíš tu buz.. um teda erena?" Zasměje se Jakob. Už jsem čekal že to oslovení i dokončí, ale on ne...  jde s námi do kuchyně kde voní lečo

Levi

"Jo učím. Dneska přišel na ajinu" řeknu naoko naštvaně, lidi jsou snad blbí nebo co? Když mi řekl učiteli tak je jasný že jsem jeho učitel a třídní.. i když to nemá jak vědět protože mě zná jen jeden den, vlastně ani nezná protože jsem se mu vůbec nepředstavil když nad tím přemýšlím, ale stejně to slyšel od Jakoba jak se jmenuju, takže pohoda.

Eren

Stres.. jediný co teď cítím je stres z toho že jsem s Jakobem v jednom domě, ale nemusel by mi ublížit když je tu levi.

Sednu si ke stolu stejně jako levi a Jakob a nandaji si z hrnce plného leča svou porci. Hned po nich si nandám já, ale menší než ani dva.

Nakonec všichni dovečeříme a umyjem nádobí "fuuu.. to už je osm večer?" Řeknu spíš pro sebe, ale i tak vím že to všichni slyšeli "podíváme se na nějakou komedii a půjdem spát" navrhne levi a já s Jakobem přikývnem na souhlas.

Všichni sedíme na gauči a díváme se na nějakou komedii jménem... Ksa! vždyť já už ani nevím jak se jmenuje z toho jak je to nudný, tomu říkají komedie? Jestli tohle je komedie tak já jsem druhá polovička tady leviho.

Konečně konec a já usínám na gauči, neboť pokoj pro hosty je obsazený díky jakobovy. Nakonec to není tak hrozný jak jsem si myslel a přežiji do rána bez dalších ran.

Jo..  Vím Kapitola o h**ně, ale co už 😂

V Zajetí Učitele (Dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat