excursia

2.1K 82 5
                                    

NECORECTA
Eliot pov
Îmi pregătesc bagajul împreună cu Alex  îmi pun 7 perechi de pantaloni scurți 7 de pantaloni lugi 7 hanorace 7 tricouri lejere , încărcătorul , pijamale , pasta si periuta de dinți deodrat un parfum leptopul  si cam atat cred ca o sa imi ajunga o săptămână .
Îl privesc pe pisoi cum își face bagajul apoi pornim spre facultate  urcam în autobuz urmează un drum de 3 ore .
Ca sa evitam aglomerația am pornit la ora 20 .
Îl trag pe pisoi langa mine îl las pe locul de la gem iei își pune căștile în urechi și cred ca asculta muzica iar eu ma uit pe leptop la un serial .
Imi marea ochi si îl ma uit in conversația lui Pisoi cu Max care ia trimis o poza in bustul gol si la intrebat daca arata bine el raspunde cu da iar eu simt ca vomit nu e mai frumos ca mine dar  mno nu stiu de ce reacționeze asa dor el are iubita si eu la fel .
Nu inteleg ce simt cad sunt pe lângă el parca plutesc pe un nor si timpul se oprește îl loc în moment acela îl vreau mai mult ca niciodată .
Ma uit la pisoi acesta dorme asa frumos decid sa îi fac niste poze .
Îi trimit un mesaj la Leo(20 de ani curajos destept amuzat increzator pervers si uneori copilaros prieten mai vechi de al lui Eliot )

ca intr-o ora voi ajunge din întplarea era si el cu un proiect de afacere cu tatuaje în Costata nu l-am mai văzut de un an dar totusi vorbim aprope zilnic

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ca intr-o ora voi ajunge din întplarea era si el cu un proiect de afacere cu tatuaje în Costata nu l-am mai văzut de un an dar totusi vorbim aprope zilnic .
Ajungem la hotel îl iau pe pisoi în brațe și îl duc in camera apoi merg Dupa bagaje .
Camera era destul de drăguță pat dublu ma încântă maxim era si camera cu dormitor separat dar vreau sa ma distrez vacanța asta .
Fac un dus apoi ma bag la somn.

Alex pov
Ma trezesc într-un pat împreună cu Eliot cum am ajuns  aici  ? si de ce sunt cu el în pat ?
Ma ridic din pat îmi fac rutina de dimineata apoi ma uit prin camera te hotel după inca o camera dar nu era decât un dormitor oftez si ma duc sa fumez o țigară ma uit la valurile care se sparg cad ajung la mal .
Eliot se trezeste si mi se alătură pe balcon .
Eliot - Neața! Cum ai dormit ? , spune el cu un zâmbet drăguț.
Alex - Neața am dormit bine , cum am ajuns în camera ?
Eliot - Team dus eu în brațe.
Alex - Sti ca puteti trezi nu ?
Eliot - Mh... Azi la pe la 11 luam micul de jun cu tota clasa apoi vi cu mine sa ne vedem cu un prieten de al meu si seara toți care am venit in excursie trebuie sa fim la un foc de tabara pe plaje petru o mini petrecere .
Alex - De ce trebuie sa vin cu tine sa te vezi cu avem prieten ?
Eliot- Petru ca asa vreu eu acum hai sa mergem sa mâncăm si noi ceva e 11:20 si mie foame de mor .
Oftez apoi îmi iau un tricou si o pereche de blugi negri tăiați.

Sper sa va placa capitolul acesta si scuze pentru greselile gramaticale.

colegi de camera Yaoi 18+Where stories live. Discover now