*5* Party

542 23 1
                                    

S Nikčou jsem se začala hodně bavit a tak se znáš stali nejlepší kamarádky (to je ta holka Calina).

(o 1 týden později)
Jelikož nám dali týden reditelské volno tak jsme nemuseli chodit do školy. Přišla jsem domů a najednou mi zabzučel mobil byla tam správa od Nikči.

Nikča🖤
Ahoj Kiki, hele nechtěla by jsi jít dneska semnou a s klukama na party jo party bude u mě no spíš u Caluna. 😅🖤🙏

    Já
No já ti nwm

Nikča🖤
Prosím udělej to pro mě🙏🙏🥺🖤


No tak dobře ale jenom kvůli tobě 🖤.

Nikča🖤
Děkuju maš to u mě,
Tak teda v 18:00 u mě.🖤


Oki🖤
Zobrazeno

Jelikož bylo 17:00 tak sem se začala chystat.
Cesta mi trvá tak cca 20min. než dojdu k ní. (prostě jsem se nachystala) už bylo 17:30 a já jsem se rozhodla že už půjdu. Byla už docela tma (chápeme se) šla jsem radši pod lampama protozě tam kde nebyl tak tam byla tma a nějací 2 týpci. Prošla jsem okolo nich tak cca 6 m. a oni po chvilce šli zamnou znáte ten pocit když jdete sami a někdo cizí jde za váma no tak já jsem ten pocit měla právě teď. Po chvilce na mě začali mluvit *to je ale kočka* (😂srry ale já musela 😂😂) a pak ať neutikam a otočím se. Samozřejmě jsem přidala do kroku ale oni se rozběhli a vzali mě do náruče a někam táhli, křičela jsem co nejvíc ale nikdo mi nepomohl jednoho to dokonce začalo štvát a dal mi facku po té jsem prěstala najednou někdo zařval ať mě pustí jeden mě pustil a odešel ale ten druhej mě furt držel pak mě postavil na zem a já nečekal a rozběhla se někam a ten týpek *daleko mi neutečeš* uťíkala jsem co nejvíc a najednou jsem před sebou uviděla Petra rozběhla jsem se k němu a s brekem jsem ho obejmula měl rozseklej ret a obočí byl docela hot. A po chvilce se tam objevil ten druhej týpek Petr se sním porval a pak přísel ke mě a řekl.
P-jsi vpořádku byli to jenom feťáci
J- asi jo, jenom?
P-no už jsem poznal horší lidi věř mi 😘
J-aaaha, jo a jinak děkuju
P- není za nic
Začal se ke mě přibližovat a najednou se mi přilepil na rty chvíli jsme se tam libali, ale pak jsme se od sebe odtrhli kvůli nedostatku kyslíku.
J- p-r-o-m-i-ň
P- za co?
J-za tu pusu, neměli bychom a navíc nechceš radši užjít?
P- ty se neomlouvej ,ty jenom děkuj a mohli bychom jít.
J-oki
Došli jsme k Nikči a zazvonila jsem, došli k dveřím a někdo otevřel idk toho člověka jsem neznala docela dost vysokej kluk a taky docela dost tetování měl růžové vlásky.
Koukal se na mě a Petra jak kdyby nas viděl poprvé a pak mi to došlo vypadame jako kdybychom spolu chodili, a ten kluk řekl*vy jste spolu?* a zároveň jsme řekli nee. pozval nás dovnitř no party po asi cca 1 hod. jsem šla do kuchyně a potkala Indiga obejmula ho a on mě taky nějak tak jsem si sním povídala a pak jsme se rozhodli zě si zahrajeme flašku Nikča se měla vykousnout s Calinem to bylo v poho pak kluci zjistili že jsem s Niki nejlepší kamarádka padlo to na mě a Petra dostala jsem ukol vykousnout se s Niki jako ok to ještě šlo a kluci říkali že jsme byly hot 🤦‍♀️😂.Ale pak to přišlo padlo to na Petra a Niki Petr dostal úkol vykousnout se s Calinem a Petr *to vžádném případě to radši s Kiki. A všichni *uuuuuu* kromě mě a Petra. Nikča - tak ok s Kikou
Petr si stoupl a já taky zašeptal mi do ucha ať zavřu oči zavžela jsem je a dala si ruce na jeho tváře on si dal ty jeho na můj bok, začal se břiblizovat a po chvilce se mi přidal na rty, pak mu sjeli ruce na můj zadek trošku mi ho zmačkl a do polibku se usmál. Pak jsme se dotáhli protože jsme měli málo kyslíku a sjela jsem pohledem na zem a sklonila hlavu. Dal mi ruku na bradu a zvedl mi hlavu a upřímně se mi podíval do očí a řekl *jsi v pořádku? *
A já *jo jsem * nebyla jsem ale to jejedno.
Pak už jsem nehrála a jenom přemýšlela o mě a Petrovi, co se to právě stalo a uvědomila jsem si já se zamilovala 🤦‍♀️😔. Odešla nějaká holka. Nějak jsem to nevnímala, pak ke mě přišel Indigo a začal si semnou povídat pak ale odešel i někam Petr. Po chvilce jsem si přestala povídat s Indigem. Bylo mezi mání ticho a pak řekl
I-víš něco bych ti ukázal ale nebyla bys moc ráda a kouk na mě smutným pohledem
J-anooo
Chytil mě za ruku a táhl ke dveřím od nečího pokoje řekl ať otevřu ale ještě před tím mi řekl slib mi že nebudeš smutná.
Promiň Indigo ale tohle ti slíbit nemůžu já jsem smutná furt a pohladila ho po tváři.
Otevřela jsem dveře a tam ležela nějaká nahá holka a vedle ní Petr. Nahrnuli se mi slzy do očí a sesunula se po dveřích na zem. A Petr zařval nee kurva vypadni, ale já jsem nevnímala. Poté mě vzal do náruče Indigo a šel semnou asi do jeho pokoje posadil ně na postel a já začala brečet.
Indigo rěkl Kikinko neplakej
Ale ono nešlo přestat.
Do pokoje vešel ten vysokej kluk co nám otevíral a přišel kemě. (dozvěděla jsem se že je to dorian a jmenuje se David)
D- Co se ti stalo kočičko.
J-....
I- jdi se kouknout do vedlejšího pokoje
Odešel a po chvilce přišel a pohladil mě po tváři to bude dobrý a obejmul mě.
D-a tys sním chodila?
J-ne
D-tak proč pláčeš?
J-byl jsi dole když jsme hlali flašku byl tak proto, já mu věřila a on to moc dobřě věděl a udělá mi tohle 😔😭.

Pak do pokoje přišel .....

Doufám že líbí, nedává to sice moc smysl ale pro mě docela dobrý kuju že si to aspoň někdo čte. 🖤🌻

A pardón za chyby 🖤.

Kamarád nebo neco víc [POZASTAVENO] Where stories live. Discover now