Huszonötödik rész

3.2K 96 1
                                    

Ebéd szünetben a szokásos banda ült az asztalunknál. Emily, én, Jake, Blake és a kosár csapat többi tagjaiból. (Később mutatok be pár srácot.)

A nap hamar elment és már ott tartunk, hogy az utolsó órámból van hátra pár perc. Amint kicsengettek rohanok a szekrényembe bepakolni. Emilyvel kitaláltuk ha van kosár csapat legyen nekik pompom lányuk. Ezért elmentünk utolsó óra után az igazgatóhoz megkérni, hogy engedélyezze. Szerencsére megengedte, ezért amikor haza mentünk Emily feljött hozzám és megcsináltuk a jelentkezési lapot.
A lapon annyi volt, hogy minimum 10.-es diáknak vagy többnek kellett lennie. Mivel mi szerveztük ezért én és Emily voltunk a csapat kapitányok.

Miután készen lettünk Emily haza mentem. Én lementem játszani egy keveset husival. Tesóm elment Emilyvel együtt ezért egyedül voltam otthon. Anya 6 körül jön haza, ezért gondoltam főzök valamit, hogy ne neki kelljen. Valami új receptet próbáltam ki. Csináltam rakott krumplit de raktam a rétegek közé csirkemellet és egy kis zöldséget.
Isteni illata volt. Mire kész lettem fél hát volt.

Írtam Blakenek egy üzenetet, hogy jó lenne ha haza jönne mire anya is. Blake anya előtt tíz perccel jött haza. Anya mikor haza jött nagyon örült, hogy nem neki kell főzni ilyenkor hanem már kész van és lehet enni. Vacsi közbe mint mindig beszélgettünk. Anya hozott haza sütit és azt is elfogyasztottuk. Majd ki pukkantam annyira jól laktam. Mivel még csak 7 óra volt ezért vártam egy kicsit és utána edzettem egyet. Edzés után mentem fürödni és ágyba bújni. A telefont nyomkodtam mikor valaki rám írt.

Jake: Szia Bell. Holnap várlak reggel a szokásosan.
Bella: Szia Jake. Rendben. De ne késs.
Jake: Nyugi van Bell ott leszek.
Bell: Joejt Jake.
Jake: Joejt Bell.

Reggel ugyanúgy szokásosan kimásztam az ágyból, mentem megmosakodni, és felöltözni. Miután felöltöztem lementem enni. Éves után mentem megmosni a fogam és a sminkem meg a hajam megcsinálni. Gyorsan össze szedtem ami kell a suliba és mentem kifelé kedves Jake autójához.

Nem sok mindenről beszéltünk Jakkel az úton csak szinte arról, hogy hogyan valósítjuk meg a tervet stb. Mikor oda értünk izzadt a tenyerem, nagyon hevesen vert a szívem és egy kicsit izgultam. Tudtam, hogy mivel jár ez az egész de akkor is. Kiszálltunk a kocsiból és már akkor mindenki minket nézett. Megfogta Jake a kezem, hogy biztasson és rám nézett. Láttam a szemébe amivel azt mondja, hogy semmi baj nem lesz. Egész végig míg el nem értünk a szekrényemhez mindenki minket nézett. Kicsit fura volt de nem volt olyan rossz mint gondoltam.

Mielőtt bementem volna a terembe előtte adott egy puszit a számra és utána elment. Megbeszéltük, hogy ebédszünetben igaz mindig egymással ülünk de most mellé kell ülnöm.
Az órákon hiányzott Jake főleg az a puszi amit a számra nyomott de szünetekben egyszer kétszer oda jött mikor rá ért. Ebéd szünet lesz 10 perc múlva. Amint kicsengettek én rohanok az ebédlőhöz.

Kicsengettek. Gyorsan kiszaladtam a szekrényemhez, bepakoltam ami nem kell. Elvettem a spagettimet és mentem az asztalunkhoz. Nem volt szokatlan a társaság hiszen minden ebédnél velük vagyok. Kicsit Blake és Emily furcsán néztek ránk de majd elmesélem nekik. Ebéd után Jake elkísért a termemhez ő meg ment a 4 órás edzésére.
Mivel nekem ez lesz az utolsó órám nem először megyek Jake edzésére hanem pár helyre kirakom a lapokat.

Végre vége az órámnak. Gyorsan kiraktam a lapokat. Utána mentem a büfébe venni egy kis kaját Jakenek meg sport italt. Miután ezzel végeztem mentem a lelátóra. Jake amint észre vett szinte alig tudta levenni rólam a szemét. Ezért a csapatba egy kicsit szívták a vérét de én jót nevettem rajta. Megettem szépen a kis szendvicsemet és közbe néztem a fiúkat. Most jöttem rá, hogy Jake és Blake elég jól össze játszanak ezért ők jó sok pontot tudnak szerezni a csapatnak.

Amint vége lett az edzésnek én mentem az öltözőhöz. Jake kb 5 perc múlva jött is kifelé. Oda adtam neki a sport italt amit el is fogyasztott hamar. Utána pedig hevesen rátapadt az ajkamra. Olyan vadul és hevesen csókolt, hogy majd belehaltam. Levegő hiány miatt szét kellett válnunk. Annyit vettünk észre, hogy a többi fiú ott állt tőlünk kb 5 méterre és minket néztek. Én csak bemutattam nekik Jake pedig nekik dobta a cuccát.

Nevetve mentünk Jake kocsijához. Beszálltunk és már mentünk is utunkra.
-Van egy kis meglepetésem ezért nem haza viszlek egyből.-mondta Jake.
-Milyen meglepetés?-kérdeztem csillogó szemekkel.
-A meglepetés azét meglepetés mert nem mondjuk el az embernek hanem majd megtudja amikor meg kell neki tudnia.-felelte és egy pár másodpercre rám nézett.
-Jolvan akkor ne mondd el-keresztbe tettem a kezem és elfordultam tőle mint aki bedurcizott.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now