Ne?!😳

237 12 6
                                    

Çok uzun zaman olmuştu. Boun ile bayağı yakınlaşmıştık. Ama benim kalbim onunla yakınlaştığım zaman durmadan atıyor,yerinden çıkmak istiyordu. Ben Bounu seviyordum. Dur! Hayır. Ona aşıktım. Ama onun hislerini bilemiyordum. Evet,doğru bana yakınlaşıyordu. Ama bu yakınlaşmanın sebebini bilmiyordum. Belkide sadece eğleniyordur? Ama Boun öyle birisi değilki. Hiç bir şey bilmiyor,anlamıyordum. Belki beni sadece arkadaş olarak görüyordur? Evet önceler ben de onu arkadaş olarak görüyordum. Ama sonralar kalbim çok hızlı atmaya başladı onu gördüğümde. Daha daha sonralar dizide yakınlaşma sahnelerinde kalbim o kadar hızlı atmaya başladı ki kalp hastalığım falan var diye düşünmeye başlamıştım.

Düşünnceler içinde kaybolurken benim kaldığım odanın kapısının açılma sesini duydum. Gözlerimi yavaş yavaş açtım. Karşımda bütün bu düşüncelerimin sahibi duruyordu. Boun,o gelmişti. O kadar darma dağın görünüyorduki. Ne olmuştu? Akşam olduğu için mi acaba? Uyumuş muydu?
"Boun,ne oldu sana? Neden böylesin?"
"Prem,sana bir şey söylemek istiyordum. Ama bunu finalden sonra söylemek kararı aldım" Final? Acaba dizini mi kastediyor?
"Dizideki finalden sonra mı?"
"Evet. Bunu söyleyip söylememek arasında kaldım. O ladar kötü bir durumdayım ki. Ne yapacağımı  bilmiyorum. Nasıl söyleyeceğimi de"
"Tamam. Finalden sonra söylersin. Ama merak etdim. Seni bu kadar dağıtan şey ne?"
"Bunu yarın öğreneceksin"
Dedi ve çıktı. Ne diyordu bu? Neden yarın? Ve neden darma-dağındı? Hiç bir şey anlamıyordum. Anlayamıyordum. Hiç bir şey çıkaramıyordum konuşmasından.

Sabah olmuştu. Bu gün UWMA nın final bölümünü çekmeye gidiyorduk. Gerçekten çok iyi bir dizi olmuştu.

"KESTIIIK!" Yönetmenin sesini duyduğumuz an bağırmaya başladık. Ber kes o kadar mutluydu kiii. Ama Boun'un dünki hali ile bu günkü hali arasında dağlar kadar fark vardı. Boun çok enerjik görünüyordu. Her kes bir-biri ile sarılırken ben Boun'a baktım. Dean ile sarılıyordu. Çok mutluydu. Buna sevinmiştim.
"Haydiiii bu dizinin şerefine gidip yemek yiyeliiiim!" Bu sesi duyduğum an gözlerim büyüdü. YEMEK!!! Kimin söylediği önemli değildi. Ama ne söylediği önemliydi! Çok iyi oldu bu. Hem acıkmıştımda. Ve en önemlisi ise hep borlikte yiyecektik. Burada çok güzel arkadaşlar edinmiştim.

Artık güzel bir restoranın önünde durduk. Yani araba durdu. Boun çekimlerden sonra benimle hiç konuşmamıştı. Acaba neden?

Her kes büyük masada kendine yer bulurken ben de aynını yapıyordum. Ama yanımda Boun'un oturmasını istiyordum.
"Hey! Boun! Buraya gel!" Bir dakika. Neden her kes bana bakıyor? Ohh,hayır! Ona kendi ismi ile hitap ettim. Mannow şimdi bemi yakacak.
"Bana bak! Sen yine mi Win'e ke di ismi ile-"
"Mannow! Bence yeter artık. Dizi bitti. Hem bu saçmalığı kim yarattı?( yazar hdhdh) Ne iğrenç ve mantıksız bir şey bu?!"
"Aslında doğru söylüyorsun. Bitirelim artık" Her kes onayladıktan sonra Boun yanımda oturtdu.
"Eeee domuz,ne yapıyorsun?"
"Boun,beni yeni mi görüyorsun? Sana ne oldu? Dün başka bir insan gibiydin bu gün de başka insan gibisin. Neler oluyor? Bana bir şey söyleyecektin sen?"
"Eve gidince söylerim domuzcuk"
"Burada sö-"
"Hayır! Evde söyleyeceğim dedim!"
"Tamam ne kızıyorsun bee"

Yemeklerimizi bitirmişdik. Her kes arablarına biniyordu. Artık eve gideceğimiz için mutluydum.

Evin önüne geldik. Boun kapıyı açmak istediğin onu durdurdum.
"Boun,bana söyleyeceğin şeyi burada söyle"
"Hayır dedim! Neden dinlemiyorsun beni? Sana kaç defa dedim EVDE!"
"Offfff tamam" Trip atmak istemiyordum. Ama galiba atacaktım.

Eve girdiğimizde Marshall yoktu. Neredeydi bu kalın kafa?"
"Marshall nerede? Haberin var mı?"
"Evden gitmesini ben söyledim"
"Neden? Bjr şey mi oldu?"
"Evet. Bu gün onun evde olmasını istemiyorum"
"Boun,sana bir şeyler olmadığından emin misin?"
"Evet"

Birden Boun bileğimden tutup beni yatak odasına götürdü. Ben daha ne olduğunu anlamazken dudaklarıma yapıştı.
"Boun! Ne yapıyorsun?" Zar zor dudaklarını dudaklarımdan çekip konuştum
"Prem! Sana dayanamıyorum. Ben...ben seni...seni seviyorum! Evet ben seni seviyorum! PREM BEN SANA ASŞIĞIM. AŞKINDAN ÖLMAK ÜZEREYİM"
"Ne?!" Bana bağırarak söylediği şeyden sonra anca bunu söyleye bilmiştim.

Benim domuzumsun sen🐷~WinTeamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin