60🌙

7.2K 174 28
                                    


BTS ÜYELERİ SENİ SEVDİĞİNİ FARK EDİYOR ;


SEOKJIN ;

İlk gözyaşı düştüğünde, Jin'in hemen yanındaydın, gözyaşlarını sildi ve seni kolları arasına aldı. "Ne oldu Jin?" diye sordun, puslu gözlerine bakmak için geri yaslandın. "Bana söyleyebilirsin."

Endişelerini kendine saklamak için çok alışkındı, bir şeyleri konuşmanın nasıl hissettirdiğini unuttu. Diğer üyelere  hyung olarak duyguları her zaman bir kenara itildi, ama sen buradaydın. Onu çok üzgün gördün. Önünde açıkça ağlaması ciddi bir yanlışlık olması gerektiğini biliyordun.

'' Seni üzgün görmek istemiyorum bebeğim, anlıyor musun?" başını salladı, gözyaşları sildi. Oradaydın, tam onun önünde, hiçbir yere gitmiyordun. İlk kez gerçekten sevildiğini hissettiğini mi söyledi? Nasıl hissettiğini bilmiyordu, ama bunu tarif edecek tek bir kelime vardı.

"Seni seviyorum." diye fısıldadı yumuşak bir sesle. "ve eğer sen beni sevmezsen sorun değ-''

"Seni seviyorum Kim Seokjin."



YOONGI ;

Sahne boyunca koşarken, idol şarkısında hareketli dansları yaparken gözleri kalabalıkları taradı. Kalabalık oldukça coşku doluydu ve gözleri seni buldu.

Sevgi.

Konserde olabileceğine dair hiçbir fikri yoktu, bu yüzden seni izlemeye dalmışken şarkı sözünün kendisine geldiğini unuttu. Bir kaç saniyelik dalgınlıktan sonra rap sözlerinin arasına 'seni gördüğüme sevindim.' cümlesini iliştirdi. Daha önce hiç kimse onun için bu kadar romantik bir şey yapmamıştı. Seni izlediğini bile fark etmemiştin çünkü kendi gözlerin stadyumun etrafında dönen binlerce army ışıklarındaydı.
Koreceni geliştirmek ve onunla iletişimde kalmak için gizlice ne kadar çok çalıştığını biliyordu. Sıkı çalışmanın karşılığını izleyen Min Yoongi, o anda ne kadar özel olduğunu biliyordu.

"Seni seviyorum." diye fısıldadı şarkı sona erdiğinde. Tabii ki, söylediklerini duyamadın ama gözleriniz buluştuğunda, onları hiç bu kadar parlak, tutkulu, yani aşık görmemiştin..

Gözlerini kırpıştırarak bakakaldın ve  kalabalık çığlık atmasına rağmen, bunun sadece senin için olduğunu biliyordun.



HOSEOK ;

Göz kapakların çırpındı, vücudun Hobi'nin yanına mükemmel bir şekilde uyuyordu. Kolu rahatça sarılıp seni yakında tutuyordu ve uyurken cildine dokunmayı sevdiğini biliyordu. Dudakların hafifçe ayrıldı, saç telleri yüzünün önüne düştü, ancak o anda bir şekilde Hobi'ye, mükemmel görünüyordun.

"Çok güzelsin.'' diye mırıldandı başının üzerine bir öpücük kondururken. Yapmak istediği son şey seni rahatsız etmekti ama ne kadar muhteşem olduğunu bilmeni istedi. "Ben dünyanın en şanslı adamıyım."

"Hobi, şşşt, uyuyor,um." diye mırıldandın, yatak odasında neşeli gülüş sesini duydun. 

"Jagi, sana ne kadar aşık olduğum hakkında hiçbir fikrin yok."




NAMJOON ;

//BTS TEPKİLER // 🌙Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin