Κεφαλαιο 2

10 0 0
                                    

Η ωρα ειχε παει 7 και στις 8 θα βγαιναμε για φαγητο σε ενα εστιατοριο, για να γιορτασουμε την αφιξη του Αλεξ. Ετσι κι εγω ξεκινησα να ετοιμαζομαι. Θα φορουσα αυτα⬇️

 Θα φορουσα αυτα⬇️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και θα αφηνα τα μαλλια μου κατω ισια

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και θα αφηνα τα μαλλια μου κατω ισια.
Και οταν ηρθε η ωρα να βαφτω συνηδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει αγαπημενο μου κραγιον στο κυριος μπανιο. Μπαινω κι εγω μεσα με φορα και βλεπω κατι που μαλλον δεν θα επρεπε.

-Ιου αγορι μου, πας καλα δικο σου μπανιο δεν εχεις για να κανεις ντουζ?
-δεν πιστευω να σε χαλεσε το θεαμα ειπε αλλα εχω εκεινη την ωρα ειχα βαλει τα χερια μου στο προσωπο μου ενω εκανα μια γκριματσα αγανακτισης και δεν καταλαβα οτι ειχε βγει και ειχε ερθει κοντα μου σε αποσταση αναπνοης, αφου ειχε βαλει πετσετα και μου ψυθυρισε στο αυτι κανωντας με να ανατριχιασω
-Αλλη φορα αν θες να χτυπας ειπε κλεινωντας μου το ματι και φευγωντας αφηνωντας με για μια κομη φορα παγωμενη. Ξαφνικα ξυπνησα πηρα το κραγιον και πηγα να κανω τις τελευταιες λεπτομερειες για να κατεβω να φυγουμε.
...
Ενω κατεβαινα τις σκαλες οι αλλοι ηταν ηδη κατω και με περιμεναν. Το βλεμμα του Αλεξ ειχε καρφωθει πανω μου αλλα οταν το παρατηρησα γυρισε το κεφαλι του αμεσως.
-Ετοιμη, ειπα με ενα φωτεινο χαμογελο
-Εκθαμβωτικη ειπε η Σοφια και εγω γελασα αυθορμητα
-Παμε? ρωτησε ο πατερας μου, δινωντας το χερι του στη Σοφια. Πραγματικα αυτη η γυναικα τον κανει χαρουμενη και εγω τη συμπαθω απειρα. Στη συνεχεια εκανε το ιδιο και ο Αλεξ σε εμενα και μου γελασε κοιτωντας με στα ματια και λεγωντας μου
-πολυ ωραια αυτα που φορας σημερα
-Να σαι καλα ειπα περηφανα και προχωρησαμε προς τη μαυρη μερσεντες που μας περιμενε.

My StepbrotherWhere stories live. Discover now