Част 3

84 9 0
                                    

 Лола , Лола....  Как да стигна до теб ?  Вярно от както се регистрира в сайта на клуба  я засипах с ...хммм ...доста съобщения и онази снимка сутринта.... ,да кажем беше глупаво ,но аз съм от хората които имат вроден талант да вбесяват ,но тя...Тя е различна. Откакто се беше регистрирала в чата на клуба е идвала само два или три пъти. И последния път я отвлякоха. Не беше трудно за мен, като създател на това приложение да знам местоположението на всеки, който го е инсталирал. Така пратих полицията на точното място в точното време. Знам, че сега Лола е в болницата. А аз, аз чакам в участъка на полицията, за да давам обяснения.
- Николас Форст. - изрече следовател.
Последвах го до стаята за разпити.
След почти 3 часа разпити Къде съм бил, с кого съм бил, защо съм направил приложението.... Как знаех за местоположението на Лола.... Ме пуснаха, с предупреждение, да не напускам града. Обещах, че ще съдействам  за разкриването на другите случаи.  Тъкмо напуснах сградата и получавам съобщение.

Скрит номер: До кога ли ще работи късмета на Твоето момиче?
Ако продължиш да помагаш на полицията не само Тя ще пострада. Знам кой си. Знам къде да те намеря. Знам от какво ще те заболи. Николас Форст или да те наричам Bad Boy?

Това Не Може Да Се Случва!
Някаква откачалката да ме заплашва! Това е някаква нескопосана и тъпа шега. Но на шегаджията ще му излезе солено.
Докато се прибера  получих няколко известия от 21.
Боже, това приложение е по добро и от "Gossip girl"! Гениален съм.
Лола е изписана. Наети са коли и шофьори за клиентите. Р. Ч. Отпада от надпреварата за сенатор някой е продал снимки на таблоидите.
Време е да създам буря в мрежата. И да затвърдя имиджа си на лошото момче на града.

Bad Boy :До всички в CluB 21: ОБЯВЕНА НАГРАДА АКО РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ЗАПЛАШВА МЕН, LoLaLu246 И ВСЕКИ СВЪРЗАН С CluB21. ПОЛОВИН МИЛИОН.
Това трябва да е достатъчно добър стимул да се размърдат. А сега да измисля как да се срещна с теб LoLaLu246. 

Bad Boy:  Време е за частно парти . Избраните на случаен принцип ще получат съобщение с адреса и часа. О! Щях да забравя за изненадата. До скоро с повече подробности.

Звъннах тук – там и уредих балната зала в новия хотел.  Купих маски за поканените . 

Естествено ,Лола и приятелите ѝ, включтелно един бивш кандидат сенатор и една луда рускиня,както и на няколко клиенти на фирмата ми.  Както и моите приятели и съдружници от фирмата. Изпратих маските до адресите ,после пратих и мястото и часа.

БУРЯ В МРЕЖАWhere stories live. Discover now