meeting

724 90 13
                                    

"Ah Felixcim,sonunda geldin sende.Bu kızım Yeojin.Tanışın Yeojin.Felix,sana anlattığım ve evleneceğin oğlan.Çok iyi anlaşacağınıza eminim."

Yarım saat sonunda gelen ve baya süslü olduğunu düşündüğüm kadının evleneceğim kişinin annesini olduğunu öğrenmenin şokuyla,hiçbirşey dinlememiş,ve önümdeki genç kızı biraz geçte olsa farketmiştim.

"Merhaba,bende Felix."

"Gençler biraz konuşsun bizde düğün için hazırlıklara yardım edelim istersen canım."

Iki kadın odadan çıkınca tek kaldık içeride.Ikimizde antlaşma imzalamış gibi konuşmuyorduk.Ancak sessizliği bozan onun sesi oldu.

"Senin sevgilin var mı peki?Varsa kaç yaşında?Adı ne aynı zamanda?"

"Adı Jeongin ve 14 yaşında."

Kız kafasını salladı.

"Gaysin yani."

Bu sefer kafamı sallayan bendim.

"Biliyor musun bunu ailemin yanında sakın söyleme.Ne gay olduğunu ne de bunun bir hastalık olmadığını düşündüğünü.Ben onlara biseksüel olduğumu ve bir kız arkadaşım olduğunu söylediğimden biri bana asla eskisi gibi davranmadılar.Benim onları yiyecek bir deli olduğumu sanıyorlar."

Şaşkınlıkla kafamı kaldırdım ve kıza baktım.Bana söyledikleri sanırsam herşeyi açıklıyordu.Ikimizin ailesi bunun bir hastalık olduğunu düşünmüş ve bizi topluma geri kazandırmak için birbirimizle evlendirmeye karar vermişti.Daha sonra ikimizinde sevgilisi olduğu halde birbirimizi seveceğimizi düşünmüşlerdi herhalde.

"Yani ikimizin birbini severek evlenmesi imkansız,öyle mi?"

Yine kafamı salladım.

"Kim bilir,belki bu olaydan sonra çok iyi arkadaş iki arkadaş oluruz ha?Ama sen merak etme,tekrar Jeongin'ine kavuşacaksın."

DEAR DIARYTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang