03

6K 250 560
                                    

Korku filmi izlediğiniz gece yatağa girdin ama aklına film geldi ve o sırada yağmur yağıyordu. İstemsizce korkmaya başladın. Bu yüzden onun odasına gittin.

Eren:
Onun odasına gittiğinde ona korkmaması için onunla uyuyacağını söylersin. O da gülüp burda korkan kim acaba der. Tam siz tartışırken gök gürler ve ikiniz de bağırırsınız. Sonuç olarak Eren ile birlikte uyursun.

Mikasa:
Ona onun odasında uyuyup uyuyamayacağını sorduğunda kabul etti. Bir süre sohbet ettikten sonra uyudunuz.

Armin:
Aklına korku filmi geldiğinde yağmur şiddetlenmişti. Sen de korkudan altına yapmadan önce Armin'in yanına gitmeye karar verdin. Armin'in odasına geldiğinde kapıyı tıklattın ve içeri girdin. O sırada Armin okuduğu kitaptan başını kaldırdı ve "Ne oldu Y/N?" diye sordu. Sen de izlediğin korku filminden dolayı korktuğunu ve onunla uyumanın sakıncası olup olmadığını sordun. O da seni anlayışla karşılayıp kabul etti.

Jean:
Ona olanları anlattığında göğsünü gererek
"Ben yanındayken korkmana gerek yok Y/N!" dedi. Tam o sırada bir şimşek çaktı ve Jean korkuyla sana sarıldı. Sen de Jean'a hı-hı eminim öyledir bakışı attın ve sonra yatağa geçtin.

Ymir:
Koşarak onun odasına doğru gittin. Kapıya geldiğinde ise tıklama gereği duymadan direk odaya daldın. Ymir ise sana noluyoamk bakışı attı. Sonra korktuğunu anladı ve "Benim tatlı Y/N'im korkmuş mu? Ne kadar da sevimli! Bu gece bittikten sonra evlen benimle!" dedi. Sonra yatağa geçtiniz ve uyudunuz.

Levi:
Odasına gidip olayı açıkladığında "Tch, aptal velet! Madem korkuyorsun o zaman izleme!" dedi. Üzgünce baktığında "Tch! Peki geç!" dedi.

Erwin:
Durumunu anlayışla karşıladı.
"Bir dahakine komedi falan izlemelisin ha Y/N?" dedi. Sonra sana korku filmlerinin gerçek olmadığını ve olamayacağını açıkladı. Sonra birlikte uyudunuz.

Hange:
Odandan çıktın ve hemen Hange'nin odasına girdin. O sırada Hanji, Sawney ve Bean'ın resimlerini çiziyordu. Sen odasına girince sana "Ne oldu Y/N?" diye sordu. Sen de korktuğunu açıkladın. O da "Vay be, titanlardan bile bu kadar korkmuyorsun! Tamam benimle uyuyabilirsin Y/N, ama bir şartım var. Benim titan deneylerine yardım edeceksin!" dedi. Sen de kabul etmek zorunda kaldın ve uyudunuz.

Bertholdt:
Odasına gidip yanında yatmak istediğini söyleyince şaşırdı. Nedenini de açıklayınca kabul etti ve beraber uyudunuz.

Reiner:
Odandayken yıldırım düşünce yataktan tam anlamıyla uçtun. Sonra hemen kalkıp koşarak Reiner'in odasına gittin ve kapıyı hızlıca çarptın. Reiner o sırada üzerini değiştiriyordu ve vücudunun üst kısmında hiç kıyafet yoktu. Girer girmez böyle bir manzara görünce hemen arkanı döndün. O elindeki kıyafeti giydikten sonra neden geldiğini sordu. Sen cevap vermedin ama kısa bir süre sonra şimşek çakınca korkudan gidip ona sarıldın. O da ne olduğunu anladı ve "Evet benimle uyuyabilirsin." dedi. Sen yatağa yattın ardından o da yatağa çıktı. Ve senin yüzüne doğru eğildi, sen ne yapacağını merak ettiğin için tepki vermedin. Biraz bekledi ardından 'Böö' dedi ve sen kalp krizi geçirdin. Gözlerinin dolduğunu fark edince özür diledi ve uyudunuz.

Annie:
Odasına gidip durumu açıkladın. "Cidden bir korku filminden mi korktun? Ne kadar da çocukça! Tamam benime uyuyabilirsin." dedi.

Sasha:
Odasına girdiğinde ilk başta sana patates ister misin diye sordu. Sen hayır dediğinde ne için geldiğini sordu. Olayı anlatınca ona patates alma şartıyla yanında uyumana izin verdi.

Connie:
Sen onun odasına girdiğinde o aynanın karşısında değişik hareketler yapıyordu. Seni fark edince hemen düzelip ne oldu diye sordu. Olayı anlatınca onunla uyumana izin verdi.

Farlan:
Odasına gittin ve olayı anlattın. I senin bir filmden korkmanı çocukça bulsa da anlayışla karşıladı. Sonuç olarak birlikte uyudunuz.

Isabel:
Onun odasına daldın ve olayları anlattın. O da sana "Pijama partisi yapmaya be dersin Y/N?" diye sordu. Sen de hemen kabul ettin. Kızları çağırdınız ve sabaha kadar delicesine eğlendiniz.

Historia:
Sen koridorda onun odasına doğru koşarken onun da sana doğru koştuğunu gördün. Durdunuz ve bir süre bakıştınız. İkiniz de be olduğunu anlayınca gülmeye başladınız ve senin odanda birlikte uyudunuz.

Pieck:
Sen onun odasına girdiğinde o dört ayak üzerinde duruyordu ve bu yüzden odaya girdiğinde çığlık attın. Sonra Pieck kalkıp seni sakinleştirmeye çalıştı. Olayları anlatınca güldü. "Kusura bakma Y/N! Korku filminin üzerine böyle bir şey görünce korkman normal... Tamam hadi birlikte uyuyalım." dedi.

Marcel:
Onun odasına gittiğinde önce şaşırdı. Sonra ne olduğunu sordu. Sen de "Ş-şeyyy... Korku filminden dolayı yalnız başıma uyumaya korkuyorum, acaba seninle birlikte uyumamın sakıncası var mı?" dedin. O da onunla birlikte uyumana izin verdi. Birlikte yatağa girdiniz ve sen Marcel'in beline sarındın. Marcel kızarmıştı. Şaşkınlığını attıktan sonra o da sana sarıldı ve rahatça uyumaya başladınız.

Porco:
Sen onun odasının önüne geldiğinde girip girmemek arasında tereddüt ediyordun. Çünkü Porco'nun ne yapacağından emin değildin. En sonunda gök gürleyince hızlıca kapıyı açıp odaya rdin. Baktığında Porco yataktaydı. Yanına yaklaşıp onu uyandırmaya çalıştın. Tam o sırada seni tutup yatağa çekti ve üzerine çıktı. Ağızından Anneciğim diye bir çığlık kaçırdın. Porco afallamıştı "Sen miydin Y/N? Odamda ne yapıyorsun?" dedi. Korkudan kekeleyerek olanları anlattın. O da korkuttuğu için özür dileyip yanında uyumana izin verdi. Yanına yatıp ona sırtını döndün. O da sana belinden sarıldı. Şaşırdın ama hemen sonra uyudun. Uyandığınızda ikiniz de birbirinize sarılıyordunuz.

Merhabalar aq.
Aceleyle aklıma ilk gelen şeyleri yazdım...
Kontrol etmeye de üşeniyorum.
Evet biliyorum bok hibi yazıyorum ama yapacak bir şey yok...
Neyse umarım güzel bir bölüm olmuştur.
Bye!

Shingeki no Kyojin; TepkilerWhere stories live. Discover now