•1•

15 4 0
                                    

Çekime başlamadan önce son kez makyajımı tazelemeye başladılar. Hava çok sıcaktı ve Kaliforniya sıcağında film çekmek de çok zordu.

Makyajımı yaparlarken kafamı yana çevirdim ve Joel'i gördüm. Çok yakışıklıydı. Yüzüne gelen güneş ışınları onu olduğundan daha da yakışıklı yapıyordu. Birden kafasını elindenki senaryodan kaldırdı ve gözlerimiz buluştu. Hemen gözlerimi kaçırdım. Yakalanmıştım. Hala bana baktığını hissedebiliyordum.

" Selena çekime başlıyoruz!"

Seslenmeleriyle kalktım ve hazırlanan sahneye yürüdüm. Filmin bu kısmını sahilde çekiyorduk . Ve bu sahne Joel ile benim öpüşmem gereken sahneydi. Daha önce film gereği olarak bir sürü insanla yakınlaşmıştım ama ilk kez bu kadar heyecanlı hissediyordum. Havadan mı yoksa onla öpüşeceğim düşüncesinden mi olup olmadığını bilmediğim bir şekilde sıcak basmıştı.

Joel'in karşısına geçtim ve bize başlamamızı söylemelerini bekledim . Beklerken göz göze geldik. Hemen gözlerimi kaçırdım.

"Kayıt!"

Joel bana yaklaştı ve ellerini yanaklarıma koydu. Kalbimin ne kadar hızlı attığını umarım hissetmiyordur. Ve beni öpmeye başladı. Senaryo gereği çok samimi bir şekilde öpüşmemiz gerekiyordu ve ben şu an yanıyordum. Joel geri çekildi ve
" Yine görüşeceğiz değil mi? "  dedi.
Bir an duraksasam da role devam ederek
" Elbette ." dedim ve arkamı dönüp yürümeye başladım. Giderken son kez arkamı dönüp Joel'e baktım ve yönetmenin kestik dediğini duydum.

Giysi karavanına doğru yürümeye başladım. Yürürken arkamdan Joel'in bana seslendiğini duydum. Yanıma geldi ve kolunu omzuma atarak ;
"Güzeldi."dedi.

"Ne?"

Neyden bahsediyordu?

"Öpüşmeden bahsediyorum."

"Ah evet. Yarın görüşürüz. "

Yanıyordum.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 15, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Wildest Dreams •Joel Pimentel•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin